بیست و چهارمین نشست سراسری روسای کانون ها با صندوق ها

بیست‌وچهارمین اجلاس سراسری کانون‌های بازنشستگان صنعت نفت سراسر کشور با مدیران ارشد صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت برگزار شد.

اجلاس سراسری کانون‌های بازنشستگان صنعت نفت سراسر کشور با مدیران ارشد صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت روز دوشنبه (۲۱ آبان‌ماه) در تهران برگزار شد و فضایی برای طرح مطالبات، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات رؤسا و نمایندگان کانون‌ها فراهم آمد و طی آن مدیران صندوق‌ها مطالبات، انتقادات و پیشنهادها را نیز شنیدن و با ایجاد کارگروه (کمیته) تخصصی مسیر کارشناسی را برای پیگیری خواسته‌های آنان در دستور کار قرارداد. رؤسای کانون‌های بازنشستگان صنعت نفت نیز با استقبال از اعضای جدید هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، در مرتبه نخست خواستار صیانت هر چه بیشتر از استقلال، پایداری بیمه‌ای و تحکیم مبانی صندوق‌ها شدند.


 تشکر از اهتمام کانون‌ها نسبت به مسائل بازنشستگان و صندوق

 سعید خوشرو رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در بیست و چهارمین اجلاس سراسری کانون‌های بازنشستگان صنعت نفت سراسر کشور با مدیران ارشد صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در نشستی که تقریباً پنج‌ساعت در نوبت صبح به طول انجامید مستمع دیدگاه رؤسای کانون‌های بازنشستگی سراسر کشور بود.

وی با تشکر از اقدامات و دقت نظر کانون‌ها، بخشی از مشکلات مطرح شده در این نشست را قابل‌حل و برخی را نیز مستلزم پیگیری توسط صندوق‌ها از سوی کارفرما دانست.

خوشرو در این اجلاس با توضیح درباره موضوع ساختمان لندن به‌عنوان یکی از موارد مطرح در نشست، با اشاره به سیر تاریخی مبانی صندوق‌ها گفت: گام‌های برداشته شده و مراحل تازه‌ای طی شده است و گروه متخصصان حقوقی مستمر پیگیر موضوع هستند. 

 
  پیگیری برای تمامی مطالبات

علی کاردر، عضو هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت نیز با تأکید بر پیگیری تمامی مطالبات کانون‌ها از سوی بخش‌های تخصصی و هیئت‌رئیسه خاطرنشان کرد: باتوجه‌به تنوع موارد مطرح شده، بررسی و پیگیری آنها نیازمند روش‌های اجرائی با ابعاد مختلف است؛ ازاین‌رو با تشکیل کارگروه‌های (کمیته) تخصصی به شکلی دقیق درباره نحوه ورود، سازوکار اجرایی و جمع‌بندی روشن برای رسیدگی و حل این موضوعات تصمیم‌گیری کرده و نتایج آن به هیئت‌رئیسه اعلام می‌شود. 
 
 
 تعامل حداکثری صندوق‌ها و کانون‌ها

 حمیدرضا عراقی، عضو هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در این اجلاس پس از طرح مطالبات و دیدگاه‌های رؤسای کانون‌ها گفت: در برخی مواقع از نیاز یا مسئله آگاهی کافی نداریم؛ بنابراین باید صداها و سخن‌ها و بازخوردها را دید و شنید و ارزیابی کرد تا نیازهای واقعی مشخص شود در این مرحله از نیاز واقعی یا خواسته یا سخن آگاهی کافی به دست می‌آید و سیستم هم امکان رفع آن را دارد؛ ولی اجرایی نمی‌شود که به‌احتمال زیاد مشکل از کارگزاران است که خوب اجرا نمی‌کنند؛ بنابراین باید توجه بیشتری کرد و آموزش داد.

 عضو هیئت‌رئیسه صندوق‌ها با بیان اینکه در بخش خدمات قابل‌اجرا برای بازنشستگان، چهار عامل، مهم و کلیدی قلمداد می‌شود، افزود: در اجرای خدمات، سرعت، صحت، مطلوبیت و آسانی اجزایی مهم خدمات‌رسانی هستند. اجرای این چهار مقوله در خدمات‌رسانی سبب ایجاد وفاداری در جامعه ذی‌نفعان می‌شود که سطح آن از رضایتمندی بالاتر است.

 وی برخی موارد مطرح شده در این نشست را در سطح استان و کانون خاص ذکر کرد که باید در همان جایگاه و اشخاص، مورد رسیدگی قرار گیرد و گفت: برخی دیگر از مطالبات ممکن است باوجود طراحی سیستم، نتیجه‌بخش نبوده باشد که باید مسیر دیگری برای آن برنامه‌ریزی شود.

 عراقی با تأکید بر تعامل هر چه بیشتر صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با کانون‌ها، گفت: از این مسیر می‌توان بر اساس منابع تحت اختیار ضمن نگهداری از این امانات، خدمات مناسبی نیز ارائه کرد.

 وی اظهار امیدواری کرد تشکیل کارگروه‌های (کمیته) تخصصی مشتمل بر «تعاملات صندوق و کانون‌ها، ورزش و گردشگری، بهداشت و درمان» سبب رفع ابهامات و ارائه راه‌حل‌های مناسب شود.

  
 قاطع می‌گوییم مجموعه صندوق‌ها دولتی نیست

 احمد نصیری، عضو هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت نیز در اجلاس سراسری کانون‌های بازنشستگان صنعت نفت سراسر کشور طی سخنانی با تشریح رویکرد مدیران ارشد صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت برای بهبود شرایط به نفع بازنشستگان و صنعت نفت گفت: طی سه ماه اخیر شبانه‌روزی و به شکل تمام‌وقت با افتخار در حال فعالیت هستیم مسئولیتی را پذیرفته و قصد داریم به نحو احسن اجرای شود.

 وی با تأکید بر این مسئله که امکانات در اختیار صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت مختص یکایک بازنشستگان بوده و حتی دولت هم حق دخالت در آن را ندارد، اظهار کرد: این موضوع را با ضرس قاطع اعلام کرده و به آن اعتقاد داشته و اگر غیر از این باشد نباید ادامه دهیم.

عضو هیئت‌رئیسه صندوق‌ها نگاه و رویکرد صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت و کانون‌ها را مشترک خواند و گفت: تمام تلاش‌ها به سمت ایجاد بیشترین سهم از سرمایه‌های موجود به نفع بازنشستگان صنعت نفت است.

 نصیری با این توضیحات به حاضران اطمینان داد که تمام تلاش اعضای جدید صندوق‌ها معطوف به این است که از سرمایه موجود و در اختیار استفاده بهینه برای بازنشستگان شود و در این راه کانون‌ها هم به‌عنوان ناظر ایرادات را بیان کنند تا با تفاهم، بهترین دستاورد را داشته باشیم.

 صندوق در جایگاه ذی‌نفع علاقه‌مند است مطالبات دراسرع‌وقت رسیدگی شود

 عباس حاجی‌صادق، رئیس صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت نیز گفت: مرجع تصمیم‌گیری برخی از موضوعات به دلیل بار مالی مراجع داخل صنعت نفت همچون معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت است که در حال حاضر برخی از موارد را در دست پیگیری دارد.

وی با اشاره به اینکه زمان‌بر شدن بخش دیگری از مطالبات ناشی از آن است که مراجع خارج از صنعت نفت پیگیر آن هستند، گفت: صندوق در جایگاه ذی‌نفع تمایل دارد این موضوعات دراسرع‌وقت مرتفع شده و به نتیجه برسد.

رئیس صندوق‌ها اظهار امیدواری کرد مسائل کارشناسانه بررسی و برای موضوعات راهکارهای مناسب مطرح شود و ضمن آن از دریافت پیشنهادها در زمینه مطالبات ارائه شده استقبال کرد.


  
 پای صحبت نمایندگان کانون‌های بازنشستگی صنعت نفت

 علی نیک‌زاد، دبیر اجلاس کانون‌های بازنشستگی صنعت نفت در این نشست با تأکید بر ضرورت تعامل میان کانون‌های بازنشستگی و صندوق خاطرنشان کرد: از این مسیر می‌توان خدمت ارزنده و مطلوب به بازنشستگان این صنعت به‌عنوان سرمایه‌های صنعت نفت ارائه کرد.

 نیک‌زاد با اشاره به اینکه بخش زیادی از مطالبات کانون‌ها به نمایندگی از بازنشستگان صنعت نفت در جلسات مشترک مختلف طی جلسات و ادوار گذشته مطرح و به سرانجام نرسیده، اعضای کانون‌ها را امیدوار به پیگیری این موارد از سوی هیئت‌رئیسه جدید دانست. وی برخی از این مطالبات را مشتمل بر اجرای قانون همسان‌سازی مطابق قانون مجلس شورای اسلامی، خدمات بهداشت و درمان با بازبینی تعرفه‌ها، فرانشیز و همراه بیمار، تأمین داروی بیماران خاص، اجرای کامل ماده ۱۰ به‌صورت جامع و کامل، تقاضای پرداخت عادلانه مبالغ سرانه باشگاه ورزشی و افزایش سهمیه گردشگری برای تقویت روحیه بازنشستگان، پرداخت فوق‌العاده شغل برای بازنشستگان قبل از ۹۲، بازنگری در محاسبات پرداخت متناسب‌سازی اعلام کرد.

بررسی و بازبینی و شفاف‌سازی مطالبات بازنشستگان کد ۲۳، استرداد مالیات اضافه کسر شده از بازنشستگان، عدم اجرای کامل قوانین مطالبات ایثارگری، وصول مطالبات بازنشستگان شرکت‌های واگذار شده، اولویت به‌کارگیری فرزندان جویای کار در شرکت‌های صندوق بازنشستگی نفت بخش دیگری از مطالبات مطرح شده بود.

 نمایندگان کانون‌های بازنشستگان صنعت نفت از سراسر کشور که هر کدام مجزا فضایی برای طرح موضوعات و مطالبات خود داشتند، در بیان دیدگاه‌های متنوع خود ضمن استقبال از ترکیب جدید مدیران ارشد صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت حضور حداکثری اعضای هیئت‌رئیسه صندوق در این نشست را بااهمیت ارزیابی کردند.

 توجه به مسائل معیشتی و ارتقای قدرت خرید بازنشستگان باهدف کاهش فاصله طبقاتی، آسیب‌شناسی فلسفه وجودی صندوق‌ها و اداره کارشناسی آن، توجه هر چه بیشتر به شان و جایگاه بازنشستگان، ضرورت تقویت همکاری دوجانبه صندوق و کانون‌ها، درخواست صیانت از سرمایه صندوق، پیشنهاد ایجاد بانک تخصصی نفت، شفاف‌سازی شرکت‌های مرتبط در ادوار گذشته، انتقاد از خریداری سهام باشگاه استقلال، شفاف‌سازی درباره جایگاه کانون‌ها، احیای جشن‌های مناسبتی بازنشستگان و خانواده‌ها از سوی کانون‌ها، توجه هر چه بیشتر به ورزش و گردشگری، توسعه ورزش همگانی با رویکرد ارتقای نشاط و سلامت بازنشستگان، فوق‌العاده مناطق جنگی، حل مشکل درمان، اعزام و اسکان در حوزه بهداشت و درمان، کاستی‌های المپیادهای ورزشی و تأکید بازنگری سهمیه هر استان و چرایی حذف کانون‌ها در برگزاری المپیادهای ورزشی، توجه و رسیدگی بیشتر به خانواده‌های بازنشسته دارای فرزند معلول، فراهم‌کردن زمینه حضور مددکاران داوطلب و توسعه این بخش در صندوق، بخش دیگری از موارد طرح شده از سوی روسای کانون‌های بازنشستگان صنعت نفت سراسر کشور بود.

 در نشست نوبت عصر نیز عباس حاجی‌صادق رئیس صندوق‌ها به برخی موارد مطرح شد پاسخ داد و اعلام کرد به طور دقیق و کامل از کارگروه‌های (کمیته) مشترک استقبال می‌کنیم برخی از اقدامات انجام شده از جمله اعزام بیمار و اسکان همراه آن کارهای است که در ابتدای راه اجراست و به طور حتماً به‌مرور بهبود می‌یابد. در ادامه سید مهدی هاشمی، عضو هیئت‌رئیسه صندوق‌ها و معصومه عزیزیان معاون درمان صندوق‌ها نیز نکاتی را پیرامون موارد مطرح شده در بخش درمان تشریح کردند.

 مسائل مطرح شده بالا از سوی رؤسای کانون‌های سراسری در قالب سه سرفصل دسته‌بندی شد و کارگروه‌‎های (کمیته) آن تشکیل و اسامی اعضای آنها قرائت شد. موارد پس از بحث‌وبررسی و اخذ نتیجه نیز اعلام می‌شود.

 بیست و چهارمین اجلاس سراسری رؤسای کانون‌های سراسر کشور روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲۰ و ۲۱ آبان‌ماه) در تهران برگزار شد.

تصاویر این رویداد را اینجا مشاهده کنید. 

برای ما بنویسید

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =