درست است که بخش عمده بهره هوشی ژنتیکی است، ولی نوع تغذیه و آموزش محیطی نیز به همان اندازه اهمیت دارند.
ماهی:
منبع بینظیر پروتئین است و با تامین اسیدهای آمینه مورد نیاز، به مغز در برقراری ارتباط با سایر اعضای بدن کمک میکند.
تخم مرغ:
حاوی نوعی ویتامینB به نام کولین است که به بهبود حافظه کمک میکند.
آجیل:
مصرف ویتامینE کمک میکند که از بروز بیماریهایی مانند زوال عقل و آلزایمر جلوگیری شود.
انواع کلم:
کلم بروکلی، برگ کلم و گل کلم، منبع خوبی از ویتامین K هستند. همچنین کلم حاوی مادهای به نام سولفورافان است که سبب افزایش بهره هوشی شده و از زوال عقل جلوگیری میکند.
انواع توت بهویژه بلوبری:
خانواده توتها با آنتیاکسیدانهای قوی، از بروز انواع سرطان و بیماریهای قلبی جلوگیری میکنند و در تقویت حافظه موثرند.
مغز آفتابگردان و کدو تنبل:
منبع خوبی از ویتامینE، منیزیم و امگا ۳ هستند و علاوه بر افزایش حافظه، مغز را در حالت آرامش و تمرکز قرار میدهند.
گوجهفرنگی:
آنتیاکسیدان قوی موجود در گوجهفرنگی لیکوپن نام دارد و از آسیب رادیکالهای آزاد به مغز جلوگیری میکند و نقش مهمی در جلوگیری از آلزایمر دارد.
سالاد:
یک مطالعه جدید نشان میدهد مصرف روزانه سالاد مغز را ۱۱ سال جوان میکند.
منبع: همشهری آنلاین