کد خبر: 7232
سرویس: سلامت
تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳
خوراکی

مطالعات محققان نشان می‌دهد آجیل، انواع کلم، گوجه‌فرنگی، ماهی و تخم مرغ، توانایی مغز را به طور چشمگیری افزایش می‌دهند و از بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر و زوال عقل جلوگیری می‌کنند.

درست است که بخش عمده بهره هوشی ژنتیکی است، ولی نوع تغذیه و آموزش محیطی نیز به همان اندازه اهمیت دارند.

ماهی:

منبع بی‌نظیر پروتئین است و با تامین اسیدهای آمینه مورد نیاز، به مغز در برقراری ارتباط با سایر اعضای بدن کمک می‌کند.

تخم مرغ:

حاوی نوعی ویتامینB  به نام کولین است که به بهبود حافظه کمک می‌کند.

آجیل:

مصرف ویتامینE  کمک می‌کند که از بروز بیماری‌هایی مانند زوال عقل و آلزایمر جلوگیری شود.

انواع کلم:

کلم بروکلی، برگ کلم و گل کلم، منبع خوبی از ویتامین K هستند. همچنین کلم حاوی ماده‌ای به نام سولفورافان است که سبب افزایش بهره هوشی شده و از زوال عقل جلوگیری می‌کند.

انواع توت به‌ویژه بلوبری:

خانواده توت‌ها با آنتی‌اکسیدان‌های قوی، از بروز انواع سرطان و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کنند و در تقویت حافظه موثرند.

مغز آفتابگردان و کدو تنبل:

منبع خوبی از ویتامینE، منیزیم و امگا ۳ هستند و علاوه بر افزایش حافظه، مغز را در حالت آرامش و تمرکز قرار می‌دهند.

گوجه‌فرنگی:

آنتی‌اکسیدان قوی موجود در گوجه‌فرنگی لیکوپن نام دارد و از آسیب رادیکال‌های آزاد به مغز جلوگیری می‌کند و نقش مهمی در جلوگیری از آلزایمر دارد.

سالاد:

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه سالاد مغز را ۱۱ سال جوان می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

برای ما بنویسید

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =