-
علائم اُمیکرون چیست؟
محمدرضا صالحی، متخصص بیماریهای عفونی با حضور در شبکه خبر درباره علائم امیکرون توضیحاتی را ارائه داد.
-
واکسننزدهها دورهمی نروند
یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: افرادی که هیچ دوزی از واکسن کرونا را دریافت نکردند، نباید در دورهمیها شرکت کنند.
-
علائم کرونای اومیکرون چیست؟
علائم رایج گونه اومیکرون شامل خستگی، خارش گلو، تب خفیف، تعریق شبانه، بدن درد و سرفه خشک میشود.
-
افزایش شاخص آلایندهها در هوای پایتخت
شاخص آلودگی هوا بر روی عدد ۱۴۸ قرار گرفته و هوای تهران برای گروههای حساس جامعه آلوده و وضعیت در مرز هشدار است.
-
واکسن گریزها بخوانند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) : مطالعات زیادی در خارج و داخل کشور انجام شده است که نشان میدهد میزان ابتلا، بستری و میزان مرگ و میر در افراد واکسینه نشده بیش از ۱۰ الی ۱۸ برابر بیشتر است.
-
جزئیات تزریق دز سوم واکسن کرونا
دکتر سید محسن زهرایی با تاکید بر ضرورت واکسینه شدن همه مردم علیه کووید ۱۹ و افزایش سطح ایمنی جامعه، گفت: هرچه می توانیم باید با همین واکسنهای موجود، سطح ایمنی جامعه خودمان را افزایش دهیم و سطح دفاعی قویتری در مقابل سویه های جدید مانند اُمیکرون و سویههای دیگری که ممکن است در روزها و هفتههای آتی سلامت مردم را تهدید کنند، ایجاد کنیم.
-
جریمه واکسینه نشدهها و کروناییها
رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل و نقل پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی گفت: کنترل هوشمند کرونا از نیمه آذرماه اجرایی میشود، محدودیت و جریمه برای افراد واکسینه نشده در شهرهای قرمز و نارنجی اعمال میشود اما افراد مبتلا حتی اجازه سفرهای درون شهری با خودروی شخصی خود را هم ندارند.
-
چرا باید خون اهدا کنیم؟
اهدای خون، اهدای زندگی به فرد نیازمند به خون و فرآوردههای آن است، بسیاری از بیماران یا مصدومان نیازمند به تزریق خون هستند، تاکنون هیچ جایگزینی برای خون شناخته نشده است و تنها راه تامین آن، اهدای آن و مشارکت مردم است.
-
تأثیر آلودگی هوا بر جسم و روان
آلودگی هوا به همان میزان که در بروز و افزایش بیماریهای جسمی و مرگ و میر تاثیرگذار است، منجر به آسیبهای روحی و روانی متعدد میشود و شکایتهای مبنی بر احساس غمگینی، تنش و بیقراری در افراد را بیشتر میکند و مشاهده این علائم کیفیت زندگی و رضایت افراد را کاهش میدهد.
-
سازگاری بیشتر سالمندان در روزگار کرونا
پژوهشهای اخیر نشان از آن دارند که با افزایش سن، توانایی انطباق و سازگاری بالا میرود. دکتر چارلز میگوید: نسل سالمندِ امروز بهمحض مورد تهدید قرارگرفتن ازسوی ویروس کرونا، چنین پاسخ داد که «زندگی من هرگز بهاندازۀ زندگیِ فرزندان و نوههایم مختل نشده است» و این همان جایی است که باید جهت تمرکز خود را برای تامین سلامت روان جامعه تغییر دهیم.
-
هشدار به واکسن نزدهها؛ سویه جدید کرونا در کمین
سویه جدید کرونا با سرعت فراگیری بالاتر از سویههای قبلی از آفریقای جنوبی در حال انتشار است و این خبر هشداری برای واکسن نزده هاست.
-
افزایش بیماریهای تنفسی با شروع سرما
یک استاد گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تشریح علائم شایع کرونا، آنفلوانزا و سرماخوردگی پرداخت.
-
هشدار هواشناسی نسبت به تداوم آلودگی هوا
سازمان هواشناسی نسبت به تداوم آلودگی هوای کلانشهر های (تهران، تبریز، اراک، اصفهان، کرج، مشهد) هشدار داد و پرهیز از ترددهای غیر ضروری را توصیه کرد.
-
فرصت تزریق واکسن آنفلوآنزا تا بهمن
رئیس اداره ایمن سازی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: با توجه به اینکه طغیان بیماری آنفلوآنزا ممکن است در بهمن هم رخ دهد، تا این زمان امکان تزریق این واکسن وجود دارد.
-
عوارض محدود واکسنها در کنار فواید قابل قبول است
دکتر سید محسن زهرایی رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت گفت: عوارض محدود واکسنهای کرونا در کنار فواید بسیار زیادی که دارند، قابل قبول هستند.
-
لزوم استفاده از دو ماسک در وسایل نقلیه عمومی
دکتر سید علیرضا ناجی ویروس شناس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی گفت: در صورت لزوم استفاده از وسایل نقلیه عمومی از دو ماسک استفاده کنید.
-
زمستان ۱۴۰۰ را باید با ماسک سپری کنیم
عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹، با اشاره به شیوع آنفلوانزا گفت: زمستان امسال را باید ماسک بزنیم.
-
هشدار درباره هم پوشانی کرونا و آنفلوانزا
فوق تخصص بیماریهای عفونی گفت: پاییز و زمستان امسال بسیار متفاوت از سالهای قبل است. دکتر مسعود مردانی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته موارد بیماریهای فصلی مثل سرماخوردگی و آنفلوانزا به علت رعایت شیوه نامههای بهداشتی کاهش یافته است. از آنجا که آنتی بادی آنفلوانزا کاهش یافته است احتمال ابتلای هم زمان کرونا و آنفلوانزا وجود دارد.
-
سالمندان بعد از ۴ ماه دوز سوم واکسن کرونا را بزنند
اپیدمیولوژیست دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سالمندانی که از دوز دوم آنها چهار ماه گذشته است، میتوانند دوز سوم را تزریق کنند. خیز پنجم کرونا ادامه دارد، اما همه استانها به طور یکسان در منحنی اپیدمیولوژی قرار ندارد و برخی عقبتر و برخی جلوترند.
-
شرایط تزریق دُز سوم واکسن های کرونا
رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طبق مصوبه کمیته فنی کشوری واکسیناسیون کووید۱۹، قرار شد براساس همان اولویتی که هموطنان دُز اول را دریافت کردند، دُز سوم (یادآور) را هم دریافت کنند.
-
به هر منبعی برای دریافت کارت واکسن اعتماد نکنید
تمامی افرادی که یک یا دو نوبت واکسن زدهاند میتوانند در سامانه سلامت، کارت واکسن دیجیتال فارسی خود را به صورت رایگان دریافت کنند.
-
مزایای سلامت بیرون رفتن از خانه
بیرون رفتن از خانه کمک میکند تا ورزش کنید، پیادهروی خارج از خانه، انجام ورزش را آسان میکند به خصوص برای بچهها. اصلا نیازی به عضو شدن در ورزشگاه، رفتوآمد یا ابزار خاصی نیست. فقط از خانه خارج شوید.
-
ورزش مهم است یا کاهش وزن؟
شاید تصور کنید که کاهش وزن تأثیر زیادی در جلوگیری از احتمال حمله قلبی و مرگ دارد. اما دانشمندان به نتایج متفاوتتری رسیدهاند.
-
سلامت روان در گرو سبک زندگی سالم است
متخصص روانشناسی و استاد دانشگاه گفت: دستیابی به سلامت روان و ارتقای بهداشت روانی در گرو سبک زندگی سالم و رفع عوامل تنزل در شاخصهای این سلامت همچون استرس، اضطراب، تعارضات و ناکامیها است.
-
سرماخوردگی یا کرونا؛ مسئله این است
تشابه علائم بیماریهای کووید۱۹، سرماخوردگی و آلرژی، بسیاری از بیماران را سردرگم ساخته است. حالا با بروز نخستین نشانههای بیماری، افراد نمیدانند که باید چه اقدامی انجام دهند. مبتلا به کرونا شدهاند و باید خود را قرنطینه کنند؟ یا دچار حساسیت فصلی و سرماخوردگی شدهاند؟
-
واکسیناسیون فاکتور مهم در عبور از موج ششم کرونا
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان فاکتورهای عبور از موج ششم کرونا را واکسیناسیون بالای ۸۵ درصد در کشور و این استان بیان کرد و گفت: به رغم واکسیناسیون رعایت پروتکلها به شکلهای مختلف و اعمال محدودیتها نیز اثرگذاری بالایی دارد.
-
اهمیت واکسیناسیون همگانی
تنها با واکسیناسیون عمومی و پرهیز از عادیانگاری در رعایت شیوه نامههای بهداشتی امکان مقابله با سویههای جدید بیماری کرونا فراهم میشود. واکسیناسیون همگانی یکی از راههای قطع زنجیره بیماری کروناست.
-
بعد از ۵۰ سالگی نیاز به ورزش متفاوتی دارید؟
نمیتوان انکار کرد که بدن ما در طول زندگی تغییر میکند، و اینکه آنچه در ۲۵ سالگی خوب بود ممکن است در ۶۵ سالگی آنقدرها هم خوب نباشد.اما آیا لازم است هنگام رسیدن به سن خاصی انجام برخی کارها را متوقف (یا شروع) کنید؟
-
ماسک همچنان مفید و کارآمد است
با وجود اینکه زمان زیادی از شیوع بیماری کرونا میگذرد، ممکن است سوالات و شبهاتی درباره استفاده از ماسک وجود دارد. ماسکها زمانی بهترین کارایی را دارند که همه افراد در اتاق از ماسک استفاده کنند. دلیلش این است که وقتی فرد آلوده ماسک میزند، درصد زیادی از ذرات عفونی بازدم شده به دام میافتند لذا از انتشار ویروس در منبع جلوگیری میشود.
-
به مناسبت ۱۰ اکتبر "روز جهــــــانی بهـــــــداشت روان "
راهکارهای تقویت سلامت روان
دهم اکتبر از طرف فدراسیون جهانی بهداشت روان(WFMH) به عنوان "روز جهــــــانی بهـــــــداشت روان " نامگذاری شده است.این فدراسیون برای این روز در هر سال، یک شعار خاص را انتخاب می کند. در ایران (۱۸لغایت۲۴ مهر) به نام هفته بهداشت روان نام گذاری شده است وعمده ترین هدف در این هفته ارتقاء و افزایش آگاهی و تغییرو اصلاح نگرش مردم نسبت به مسائل بهداشت روان می باشد.