کد خبر: 5821
سرویس: سلامت
تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۶
عکس

بطور کلی استفاده از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل و سالم توصیه می‌شود که از همه گروه‌های غذایی در آن وجود داشته باشد.

  1. مصرف میوه ها و سبزی ها و همه انواع و زیر گروه‌های آنها ها 
  2. استفاده از هر ۵ گروه غذایی شامل غلات با تاکید بر غلات سبوسدار،  میوه ها، سبزیجات، گوشتها با تاکید بر گوشت سفید و حبوبات و لبنیات
  3.  رعایت تنوع غذایی
  4.  عدم حذف وعده های غذایی
  5.  استفاده از وعده غذایی روزانه صبحانه 
  6.  رعایت نظم وعده های غذایی و میان وعده ها  
  7.  غذاهایی که بهتر است مصرف نشوند : از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و فست فود ها اجتناب شود. 
  8.  از مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی که شکر زیاد دارد اجتناب شود. 
  9. از مصرف کیکهای چرب و تنقلات چرب و شور پرهیز شود 
  10.  اسیدهای چرب ترانس مصرف نشود این اسیدهای چرب  که در روغن‌های جامد و مارگارین و کیکها و شیرینی ها وجود دارد به کاهش قدرت سیستم ایمنی می انجامد. 
  11.  لبنیات پر چرب حتی الامکان مصرف نشوند. 
  12.  غذاهایی که مصرف آنها توصیه میشود
  13. استفاده از جوانه ها و غلات سبوسدار 
  14. استفاده از منابع روی و پروتیین با استفاده از گوشت سفید مرغ و تخم مرغ خوب پخته شده و حبوبات
  15.  استفاده از ماست پروبیوتیک 
  16.  استفاده از  منابع امگا ۳ در ماهی پخته شده و بذر کتان و گیاه خرفه و روغن مایع کنجد و کانولا یا کلزا و استفاده از گردو و کنجد  
  17.  استفاده مکرر از مایعات گرم و آب گرم  
  18. استفاده از آش محتوی سبزی و حبوبات و سوپ گرم 
  19.  استفاده از انواع  سبزی و میوه  به عنوان منبع ویتامین ث 
  20.  استفاده از  جوانه ها و روغن کنجد و کانولا و گردو به عنوان منبع ویتامین E 
  21. استفاده از سبوس غلات و سبزیجات برگ سبز و ماکیان به عنوان منبع  ویتامینهای گروه  B 
  22.  دریافت رژیم پر فیبر (کربوهیدرات پیچیده مثل غلات سبوس دار و انواع فیبر ها

منبع :  گروه ارتقاء سلامت فرهنگستان علوم پزشکی 

برای ما بنویسید

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =