-
ترفندهای افزایش امنیت شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی با وجود اینکه میتوانند ما را کنار یکدیگر قرار دهند و سرگرم کنند، در عین حال ما را در معرض انواع کلاهبرداری، هک شدن و شکسته شدن حریم خصوصی هم قرار میدهند. البته نباید وحشت کرد چون همیشه راههایی وجود دارند که ضریب امنیت ما را در شبکههای مجازی بالاتر ببرند.
-
داستانک «بهترین قلب دنیا»
مرد جوان به قلب پیرمرد اشاره کرد و خندید و گفت: تو حتما شوخی می کنی! قلبت را با قلب من مقایسه کن، قلب تو تنها مشتی زخم و خراش و بریدگی است. پیرمرد گفت درست است. قلب تو سالم به نظر می رسد اما من هرگز قلبم را با قلب تو عوض نمی کنم. می دانی هر زخمی نشانگر انسانی است که من عشقم را به او داده ام؟
-
معرفی ۱۶ سفرنامه جذاب و خواندنی
همین چند وقت پیش، گفتههای یک میهمان در برنامه تلویزیونی درباره گردشگری، دستمایه کنایهها و طنزهایی در شبکههای اجتماعی شد. کارشناس گردشگری گفته بود که میشود گردش کردن را از همین خانه خودتان شروع کنید و لازم نیست که خود را درگیر هزینههای بسیار کنید.
-
۸ راهکار برای ارتقای حافظه
اگر به شیوه فعالیت مغز که فرماندهی بدن انسان را بر عهده دارد، توجه نشود عملکرد آن همانند عملکرد بسیاری از اعضای بدن خواهد شد و فعالیت آن صرفاً به انجام کارهای سطحی و روزمره خلاصه خواهد شد.
-
معرفی کتاب ایکیگای
ایکیگای مفهومی ژاپنی به این معناست که شادی همواره در مشغول بودن است مانند معنا درمانی اما یک گام جلوتر از آن.
-
تکنیک هایی برای پذیرش خود
پذیرش خود قرار نیست یک شبه اتفاق بیفتد. این مسئله به کار گسترده و فداکاری قابل توجهی نیاز دارد. اما یادگیری اینکه چگونه خود را به طور درست و صحیح دوست داشته باشید و به خوبی با خود رفتار کنید می تواند در نحوه زندگی و چیزهایی که قادر به انجام آنها هستید تأثیر بگذارد.
-
۵ نکته محیطزیستی المپیک توکیو
در روزهای گذشته درباره توجه عجیب ژاپنیها به محیطزیست در میزبانی المپیک اخبار جالبی شنیده شده است. از جمله ماجرای تختهای سفت و شکننده در هتلها که به سوءتفسیرهایی هم منجر شد.
-
نکات مهم در امنیت خرید اینترنتی
هنگام معامله اینترنتی با افراد، چه به عنوان خریدار و چه به عنوان فروشنده، به ۴ نشانه رایج در آگهیهایی که با هدف کلاهبرداری منتشر میشوند، توجه کنید تا از دردسر و ضرر و زیان دور بمانید.
-
چگونه ایمیل بسازیم؟
یکی از بهترین سرویسها برای ساخت ایمیل را گوگل ارائه میکند. این سرویس که با نام جیمیل شناخته شده، رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. در این مطلب به آموزش نحوه ساخت جیمیل با رایانه و گوشی موبایل خواهیم پرداخت.
-
راههای مبارزه با افکار منفی در زندگی
سخنان شنیدنی و زیبای دکتر سید محمود انوشه درباره افکار و امواج منفی و راه های مبارزه با آنها در زندگی
-
آداب معاشرت هنگام بازدید از خانهی دیگران
این توصیههای آداب معاشرت را هنگام بازدید از خانهی دیگران به یاد داشته باشید تا میزبان را نیز خوشحال کنید.
-
چه کسانی اینستاگرام ما را نگاه میکنند؟
همه ما کنجکاویم بدانیم که چه کسانی به محتوای اینستاگرام ما نگاه میکنند، برنامههای مختلفی هم در این زمینه وجود دارند، اما آیا واقعاً این راهها جواب میدهند؟
-
در تابستان چه بپوشیم؟
در تابستانها اینقدر لباسهای اشتباهی میپوشیم که بر اثر تعریق بیش از اندازه مدام مجبوریم آنها را بشوییم و طی شست و شوهای بسیار، لباسهایمان از بین میروند و دیگر کُپ قشنگی در تن نخواهند داشت.
-
تلفن همراه را در سفر گم کردیم چه کار کنیم؟
یکی از وسایلی که امروزه جزو جداییناپذیر زندگی ما شده گوشی تلفن همراه است. گوشیهای تلفن مدتهاست که کاربردهای متعددی برای ما دارند؛ از تماس گرفتن که حالا دیگر سادهترین کارایی تلفن همراه است گرفته تا مسیریابی و هزار کار دیگر.
-
تغییر شخصیت به کمک برنامههای موبایلی
برنامههای تلفن همراه با اهداف مختلفی ساخته شدهاند و استفادههای مختلفی از آنها میشود. محققان به تازگی بر روی امکان تغییر ویژگیهای شخصیتی به کمک برنامههای موبایلی تحقیق کردهاند.
-
کوچههایی که رنگ و بوی هنر دارند
حتما برای شما هم پیش آمده که هنگام عبور از کنار یک خیابان، نامی آشنا مقابل چشمان شما بدرخشد. خیابانها و کوچه هایی که یاد و خاطره هنرمندان را زنده نگه داشته اند.در این گزارش به برخی خیابانهای تهران، که نام هنرمندان بر ورودی آنها میدرخشد، اشاره میکنیم.
-
نقش ساعت در داشتن خانهای زیبا
چند نکته در مورد چگونگی استفاده از ساعت در دکوراسیون خانه را با یکدیگر مرور میکنیم.
-
چطور وابستگیهامون رو مدیریت کنیم؟
روایت «هانی چیتچیان» استاد دانشگاه، درباره تفاوت وابستگی و دلبستگی.
-
خوب است چقدر بخندیم؟
پرفسور باربارا فردریکسون، روانشناسی که به خاطر پژوهشهایش درباره هیجانهای مثبت شهرتی جهانی دارد، میگوید: ما برای اینکه حالمان خوب باشد و بتوانیم در مسیر رشد و شکوفایی گام برداریم، باید میزان هیجانات مثبتمان از هیجانهای منفیمان بیشتر باشد.
-
۸ نکته برای روشنایی بیشتر خانه
نورگیر بودن خانه برای همه مهم است چرا که خانه را دلباز و بزرگ نشان میدهد. شما میتوانید با راههای متفاوتی میزان نور موجود در خانه را افزایش دهید.
-
۷ تاثیر شگفتانگیز مطالعه برای سلامتی
مطالعه بر توانایی های ذهنی، روحیات و احساسات تاثیرات شگفت انگیزی دارد. اینطور ثابت شده که مطالعه فعالیتی است که اثرات مفیدی روی جنبه های مختلف سلامت دارد.
-
شگفتی از آثار پیشکسوتان هنرهای سنتی
هنرمند پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: از دیدن آثار پیشکسوتان هنرهای سنتی در نمایشگاه «گنجینه مانا» حیرتزده و شگفتزده شدم، به خودم میبالم که ایرانی هستم و نام کشورم در جهان با چنین هنرهای فاخری برده میشود.
-
تقویم تابستانه تئاترشهر
برنامه جدید تالارهای اصلی، چهارسو، قشقایی و سایه تئاتر شهر با پایان گرفتن اجراهای فصل بهار این مجموعه اعلام شد.
-
شوشتر؛ پایتخت سازههای آبی جهان
شوشتر شهری کوچک اما تاریخی در شمال استان خوزستان است و 90 کیلومتر از اهواز فاصله دارد.این مجموعه تاریخی از کمنظیرترین سازه های مهندسی جهان است که قدمت آن به عصر ساسانیان میرسد و در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.
-
ورود «قهرمان» فرهادی به رقابت کَن
فهرست فیلمهای حاضر در هفتادوچهارمین جشنواره بینالمللی فیلم کن لحظاتی پیش در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام شد و فیلم «قهرمان» به کارگردانی از «اصغر فرهادی» به نمایندگی از سینمای ایران به بخش رقابتی این جشنواره راه یافت.
-
معرفی فیلم"خورشید" نمایندهٔ سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۱
خورشید فیلمی درام به کارگردانی مجید مجیدی و تهیه کنندگی امیر بنان محصول سال ۱۳۹۸ است. این فیلم به نویسندگی مشترک مجید مجیدی و نیما جاویدی میباشد. خورشید برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر شدهاست.
-
معرفی کتاب" قطعاتی برای قانون"
کتاب «قطعاتی برای قانون» شامل گلچینی از ملودیهای بومی ایرانی و آهنگهای خاطرهانگیز با تألیف سحر میرهاشمی منتشر شد.
-
ایران زیباست؛ منطقه پیچهبن الموت
پیچ بن منطقه ییلاقی و مرتفع در شمال شرقی الموت است و ارتفاعی بیش از ۲۵۰۰ متر دارد ... این روستا در نزدیگی گردنه سلح انبار (سلمبار) مرز بن استان قزوین و استان مازندران است.
-
۴ تکنیک موثر برای تقویت تمرکز حواس
تمرکز حواس یکی از موضوعهای مهم اجتماعی است که برخی از افراد از آن برخوردار و برخی دیگر نیز با معضل نداشتن تمرکز حواس روبرو هستند؛ به طوری که عدهای در تمامی جوانب زندگی حواس جمع هستند و میتوانند روی مسائل و موارد متفاوتی تمرکز کنند، در حالی که برخی از افراد آنقدر ذهنشان مشغول است که به سختی میتوانند روی مسائل تمرکز کنند.
-
۴۴۰۰ قدم برای جلوگیری ازبیماریها
پیادهروی روزانه علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماری، عوارض نشستن طولانی مدت و حتی خطر مرگ را کاهش میدهد. محققان ادعا میکنند، به جای ۱۰ هزار گام پیادهروی در روز که تاکنون به آن توصیه میشده است، فقط ۴۴۰۰ گام پیادهروی روزانه میتواند برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای جدی کافی باشد.