-
ورزش مهم است یا کاهش وزن؟
شاید تصور کنید که کاهش وزن تأثیر زیادی در جلوگیری از احتمال حمله قلبی و مرگ دارد. اما دانشمندان به نتایج متفاوتتری رسیدهاند.
-
سلامت روان در گرو سبک زندگی سالم است
متخصص روانشناسی و استاد دانشگاه گفت: دستیابی به سلامت روان و ارتقای بهداشت روانی در گرو سبک زندگی سالم و رفع عوامل تنزل در شاخصهای این سلامت همچون استرس، اضطراب، تعارضات و ناکامیها است.
-
سرماخوردگی یا کرونا؛ مسئله این است
تشابه علائم بیماریهای کووید۱۹، سرماخوردگی و آلرژی، بسیاری از بیماران را سردرگم ساخته است. حالا با بروز نخستین نشانههای بیماری، افراد نمیدانند که باید چه اقدامی انجام دهند. مبتلا به کرونا شدهاند و باید خود را قرنطینه کنند؟ یا دچار حساسیت فصلی و سرماخوردگی شدهاند؟
-
واکسیناسیون فاکتور مهم در عبور از موج ششم کرونا
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان فاکتورهای عبور از موج ششم کرونا را واکسیناسیون بالای ۸۵ درصد در کشور و این استان بیان کرد و گفت: به رغم واکسیناسیون رعایت پروتکلها به شکلهای مختلف و اعمال محدودیتها نیز اثرگذاری بالایی دارد.
-
اهمیت واکسیناسیون همگانی
تنها با واکسیناسیون عمومی و پرهیز از عادیانگاری در رعایت شیوه نامههای بهداشتی امکان مقابله با سویههای جدید بیماری کرونا فراهم میشود. واکسیناسیون همگانی یکی از راههای قطع زنجیره بیماری کروناست.
-
بعد از ۵۰ سالگی نیاز به ورزش متفاوتی دارید؟
نمیتوان انکار کرد که بدن ما در طول زندگی تغییر میکند، و اینکه آنچه در ۲۵ سالگی خوب بود ممکن است در ۶۵ سالگی آنقدرها هم خوب نباشد.اما آیا لازم است هنگام رسیدن به سن خاصی انجام برخی کارها را متوقف (یا شروع) کنید؟
-
ماسک همچنان مفید و کارآمد است
با وجود اینکه زمان زیادی از شیوع بیماری کرونا میگذرد، ممکن است سوالات و شبهاتی درباره استفاده از ماسک وجود دارد. ماسکها زمانی بهترین کارایی را دارند که همه افراد در اتاق از ماسک استفاده کنند. دلیلش این است که وقتی فرد آلوده ماسک میزند، درصد زیادی از ذرات عفونی بازدم شده به دام میافتند لذا از انتشار ویروس در منبع جلوگیری میشود.
-
به مناسبت ۱۰ اکتبر "روز جهــــــانی بهـــــــداشت روان "
راهکارهای تقویت سلامت روان
دهم اکتبر از طرف فدراسیون جهانی بهداشت روان(WFMH) به عنوان "روز جهــــــانی بهـــــــداشت روان " نامگذاری شده است.این فدراسیون برای این روز در هر سال، یک شعار خاص را انتخاب می کند. در ایران (۱۸لغایت۲۴ مهر) به نام هفته بهداشت روان نام گذاری شده است وعمده ترین هدف در این هفته ارتقاء و افزایش آگاهی و تغییرو اصلاح نگرش مردم نسبت به مسائل بهداشت روان می باشد.