-
کلیپ/ تاثیر کربوهیدراتها بر سلامتی
کربوهیدراتها منبع اصلی انرژی بدن هستند. کربوهیدراتها به دلیل وجود کربن، اکسیژن و هیدروژن در ترکیب شیمیایی آنها با این نام خوانده میشوند. معمولا در رژیمهای لاغری کربوهیدرات را مقصر اصلی چاقی معرفی میکنند، ولی وجود میزان کافی از آن در رژیم غذایی برای سلامتی ضروری است.
-
کلیپ/ چطور خلاق و جالب باشیم نه خسته کننده و ملال آور
این یک واقعیت است که ایدههای خلاقانه میتواند گاهی ما را صدها گام از دیگران جلو بیندازد. اگر فکر میکنید خلاقیت در ایدههایتان کمرنگ است و فکر میکنید نمیتوانید هرگز انسان خلاقی باشید، باید بدانید سخت در اشتباهید چون خلاقیت، مهارتی است که میتوان آن را پرورش و گسترش داد
-
کلیپ/ آیین تجلیل از بازنشستگان نمونه صنعت نفت
آیین تجلیل از بازنشستگان نمونه صنعت نفت روز (شنبه ۴ بهمنماه) در محل صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت با رعایت شیوهنامههای بهداشتی برگزار شد. و همزمان مدیران عامل شرکتهای پترو پالایش کنگان و مهندسی و توسعه سروک آذر با دریافت لوح سپاس، قدردانی شدند.
-
کلیپ/ چرا گریه کردن مفید است
گریه کردن پاسخ طبیعی افراد به فوران احساساتشان از جمله غم، اندوه، شوق، و ناامیدی و درماندگی است؛ اما آیا گریه کردن مزایایی هم برای سلامتی فرد دارد.
-
کلیپ/ ساعت بیولوژیک بدن انسان چطور کار می کند؟
همیشه راهکارهایی وجود دارد که که ریتم ساعت درونی بدنتان در موقعیتهای مختلف برهم نخورد. در این ویدئو به واقعیتهایی در ارتباط با ساعت درونی بدن اشاره میکنیم که چطور اختلالی در تنظیمات این ساعت، پیش نیاید.
-
مغز افراد مبتلا به افسردگی کوچک می شود
افسردگی حاد و یا استرسهای مزمن میتواند موجب کوچک شدن مغز و در نتیجه بروز مشکلات روحی و شناختی در افراد شود.
-
راهکارهایی برای ساده کردن زندگی و حذف استرس روزانه
یکی از حالات روانی انسان استرس است وقتی به این حالت دچار می شود تغییرات هورمونی در بدن وی به وجود می آید و در روحیه او تاثیر منفی می گذارد. اما این حالت اضطرابی به چه علتی به وجود میآید، افرادی که دچار استرس هستند چه کاری باید انجام دهند؟
-
بازنشر بهمناسبت ۲۹ آذرماه
فیلم کوتاه برگزاری یازدهمین یادواره شهید تندگویان
فیلم کوتاه از برگزاری یازدهمین یادواره وزیر شهید مهندس محمدجواد تندگویان و یک هزار ۵۵ شهید صنعت نفت، که پارسال آذرماه در شهر شیراز برگزار شد.
-
چرا نام افراد را فراموش می کنیم؟
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که گاهی نام افراد را به یاد نیاورید. در این کلیپ یکی از ریشه های این موضوع به طور خلاصه بیان می شود.
-
از کجا بدانیم آنفولانزا گرفتیم یا کرونا؟
دکتر مسعود مردانی عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: علائم ابتلا به کرونا تدریجی است، اما آنفلوآنزا معمولا بطور ناگهانی و سریع خود را نشان میدهد. دو بیماری کرونا و آنفولانزا علائمی مشابه دارند اما تفاوت هایی جزئی میان آنها وجود دارد که با توجه به این تفاوت ها می توان فهمید به کدام یک از دو بیماری مبتلا شده ایم.
-
هرگونه علائم سرماخوردگی باید کرونا تصور شود !
رئیس مرکز ویروسشناسی بیمارستان مسیح دانشوری: هرگونه علائم بیماری سرماخوردگی باید کرونا تصور شود. باید جلو تجمع مردم را بگیریم. اعتقادی به موج دوم و سوم ندارم، موج اول کنترل نشده و همچنان ادامه دارد.