-
بازدید رئیس و اعضای هیئترئیسه صندوقها از پتروشیمی خارک
رئیس و اعضای هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت در چارچوب «برنامه شتاببخشی به طرحهای سرمایهگذاری گروه اقتصادی صندوقها» روز دوشنبه (۳۰ خردادماه) از پتروشیمی خارک بازدید کردند.
-
کلیپ تصویری بیستمین نشست سراسری کانونها در مشهد مقدس
بیستمین اجلاس سراسری کانونهای کارمندان بازنشسته صنعت نفت سراسر کشور از ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشتماه در مشهد مقدس برگزار شد.
-
تجلیل و قدردانی از رشادت و فداکاری یادگاران دفاع مقدس
در سالروز ولادت با سعادت قمر بنیهاشم حضرت اباالفضل العباس (ع) و روز جانباز، رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت از رشادتها و فداکاریهای جانبازان سرافراز بازنشسته صنعت نفت تجلیل کرد. این آئین به سبب بیماری کرونا به شکل محدود و با حضور جمعی از بازنشستگان گرانقدر جانباز برگزار شد.
-
روایت مرد میدان
شهید حاج قاسم سلیمانی: اگر من جانم را هزار بار فدای این ملت کنم ارزشش را دارد .
-
بهترین زمان برای ورزش
برخی افراد اصرار دارند که بهترین زمان برای ورزش اول صبح بوده و برخی هم ورزش عصرگاهی را توصیه میکنند. ورزش صبحگاهی و عصرگاهی هر دو فواید خود و همزمان مشکلات بالقوهای برای سلامتی دارند.
-
توصیههای پزشکی در روزهای سرد
برخی افراد در روزهای سرد سال به درد مفاصل دچار میشوند که با چند راهکار ساده میتوان از آن پیشگیری کرد. راهکارهایی چون انجام ورزشهای سبک در خانه، ماساژ مفاصل با روغنهای گرم و دوش آب گرم به کاهش درد مفاصل در روزهای سرد سال کمک خواهد کرد.
-
سن و سال و سرما
با سرد شدن هوا همه افراد بخصوص سالمندان نیاز به مراقبت ویژه دارند. مراقبت از سالمندان در سرما از ابتلا آنها به بیماری ها جلوگیری می کند. قرارگیری در دمای کم یا صفر درجه می تواند برای هر فرد ی در هر سن و سالی آسیب رسان باشد. در این میان سالمندان بیش از سایر افراد به مراقبت نیاز دارند که علاوه بر خودشان ، اطرافیانشان هم باید نکاتی را رعایت کنند. اگر می خواهید در فصل پاییز دچار بیماری نشوید سلامتی خود را حفظ کنید رعایت برخی نکات کمک کننده خواهد بود.
-
هنر تندرست ماندن
در این کلیپ به موضوعات مختلف روان شناختی از جمله تصمیم گیری به موقع، اعتماد به نفس، بیان احساسات و دنبال راه حل بودن، اشاره شده است. دکتر دراتسیو وارلا، این موارد را به عنوان راه حل مناسب برای شاد زیستن و زندگی سالم داشتن، مناسب میداند.
-
آلودگی هوا
آلودگی هوا عوارض و امراض فراوانی به همراه دارد. بروز حساسیتهای مختلف، افزایش احتمال ابتلا به سرطان، تشدید ناراحتیهای قلبی و ریوی و ایجاد برخی ناراحتیهای روحی و روانی از جمله این مشکلات است. در مقابل، برخی خوارکیها میتوانند احتمال ابتلا به این امراض را کاهش دهند.
-
دُز سوم چه واکسنی بزنیم ؟
چند روزی است که تزریق دُز سوم واکسن کرونا برای سالمندان آغاز شده است و شاید برای افراد سؤال باشد که برای این مرحله چه نوع واکسنی باید تزریق کنند.
-
واکسنزدهها همچنان پروتکلها را رعایت کنند
برخی از این افراد تصور میکنند: اگر واکسن بزنند، دیگر نیازی به رعایت پروتکلهای بهداشتی ندارند. قطع زنجیره ویروس کرونا نیازمند درصد بالای واکسیناسیون و رسیدن به ایمنی جمعی است.
-
دستاوردی نو در عرصه خدمات غیرحضوری
پیشخوان خدمات از راه دور، یکی از سرمایههای ارزشمند شرکتها و سازمانها محسوب میشود. هم اکنون، صندوق بازنشستگی صنعت نفت با در اختیار داشتن این سرمایهی بزرگ (سما) ، بیش از پیش، زمینههای آسایش و سلامتی مخاطبان خود را فراهم ساخته است.
-
ورزشهای پیشگیری و درمان دردهای زانو
زانو به دلیل کارآیی فراوانی که دارد، معمولاً در معرض آسیب دیدگی، التهاب و درد قرار دارد. درد زانو از عوامل رایجی است که پیر و جوان نمیشناسد و این روزها اغلب افراد ممکن است، به این درد و التهاب ناشی از آن مبتلا شوند. زانو درد اگر به دلیل بیماری خاصی مانند آرتروز نباشد، غالباً در اثر آسیب دیدگی، استفاده بیش از حد، کم تحرکی، گرم و سرد نکردن بدن موقع ورزش و یا کشش نامناسب بدن ایجاد میشود. در این بحث ورزشهایی را به شما معرفی مینماییم که میتواند در بهبود و کاهش درد زانو به شما کمک کند.
-
افسردگی “پاییزی” را جدی بگیرید
اندوه بی دلیل، کم خوابی، بد خوابیدن، تغییر الگوی تغذیه و اشتها، از دست رفتن علاقه نسبت به چیزهایی که قبلا لذت بخش بودن، افکار پوچ، احساس گناه و سرزنش خود، مقصر دونستن خود در همه موارد زندگی، بی تفاوتی به مسائل زندگی، بدبینی و… از جمله علائم افسردگی پاییزیاند.
-
علائم کرونا در افراد واکسینه شده و نشده
علائم متفاوت کرونا که در افرادی که کاملا واکسینه شده یا نیمه واکسینه شده باشند بروز می دهد.
-
نکاتی درباره مبتلا نشدن به آلزایمر
اگر می خواهید به آلزایمر مبتلا نشوید تغذیه سالم، فعالیت ورزشی، ذهنی و مطالعه و خواندن کتاب میتوان از بروز آلزایمر جلوگیری کرد.
-
کلیپ / معنای زندگی....
معنای واقعی زندگی مفهوم پیچیده ایست که میتواند به سادگی ذهن یک انسان باهوش را روز و شب درگیر کند. پرسشی بزرگ که میدانیم هیچگاه قادر نخواهیم بود تمام و کمال آن را درک کنیم.
-
زمان طلایی در سکتههای قلبی را از دست ندهید!
سکته مغزی دومین علت اصلی مرگومیر در کشور ما به حساب میآید، اما این حمله ناگهانی به شریانهای مغزی تنها کارش کشتن افراد نیست؛ گاهی چنان فرد را دچار ناتوانی مغزی میکند که معلولیت، زندگی فرد مبتلا را کاملا فلج میکند.
-
به کرونا چگونه نگاه کنیم که افسرده نشویم؟
دکتر "سیما فردوسی" روانشناس: کرونا هست اما ما هم باید زندگی کنیم. با واکسن و رعایت پروتکلهای بهداشتی میتوانیم روال عادی زندگیمان را داشته باشیم. عدهای دچار افسردگی و استرس شدید ناشی از کرونا شدهاند.
-
قدرت محلولهای مختلف برای از بین بردن کرونا
ویژگی اساسی یک ضد عفونی کننده خوب این است که باید حتی میکروارگانیسم های موجود در هوا را از بین ببرد. باید قدرت پراکنده شدن به صورت آئروسل یا بخار را داشته باشد.
-
آشنایی با علائم کرونای دلتا
علامتهای کرونای دلتا با کرونای قبلی فرق میکند، شبیه سرماخوردگی است و کمتر از ۴۸ ساعت بروز میکند. علائم این کرونا را در این ویدیو ببینید.
-
اندازه گیری فشارخون در منزل
اندازه گیری فشار خون ، سرنخی از نحوه عملکرد قلب در پمپ خون در شریانها را به دست میدهد. فشارخون اندازه گیری شده، در تصمیم گیری پزشک برای درمان موثر است.
-
راههای مبارزه با افکار منفی در زندگی
سخنان شنیدنی و زیبای دکتر سید محمود انوشه درباره افکار و امواج منفی و راه های مبارزه با آنها در زندگی
-
آیا چارچوبهای زندگی محدودیت میارن؟
«هانی چیتچیان» استاد دانشگاه میگه اگر چارچوبها درست تعیین بشن، زمینهساز ادب و زیبایی زندگی میشن.
-
گزارش عملکرد سال ۱۳۹۹ شرکت سرمایه گذاری اهداف
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری اهداف، عملکرد سال ۹۹ این شرکت را تشریح کرد.
-
-
۷ فایده دوستی برای سلامتی جسم
دوستی فقط به معنای گذراندن اوقاتی خوش، مصاحبت و سلامت عاطفی نیست؛ داشتن دوست در زندگی حتی بر افزایش سلامت فیزیکی انسان نیز موثر است.
-
ارتباط شگفت انگیز بین استرس و حافظه
استرس می تواند بر حافظه و عملکرد آن تاثیرگذار باشد. هنگام استرس ، افراد سخت تر می توانند حافظه کوتاه مدت را به حافظه بلند مدت تبدیل کنند و این بر یادگیری فرد اثر می گذارد.
-
سوء تفاهم چگونه اتفاق میافتد؟
آیا هرگز پیش آمده که با دوستی درباره مسئلهای صحبت کرده و متوجه شده باشید که او نفهمیده که چرا این مسئله برای شما مهم هست؟ آیا پیش آمده که ایدهای را با گروهی مطرح کرده و با هرج و مرج مطلق مواجه شده باشید؟ یا شاید در بحثی بوده باشید که ناگهان فرد مقابل شما را متهم کند که به آنچه او میگوید گوش نمیدهید؟ چه اتفاقی در این شرایط میافتد؟ پاسخ در سوء تفاهم است.
-
فشار خون چیست و چه قدر از آن میدانید؟
فشارخون یک نوع بیماری است که به بروز امراض مختلف منجر میشود. خون در بدن ساکن نبوده و قلب با هر ضربان، این مایع شفاف قرمز رنگ را به داخل سرخرگها میفرستد، در نتیجه فشاری که به دیواره رگها وارد میشود فشار خون نامیده میشود. اگر فشار خون کنترل نشده و از حد معمول بالاتر برود، میتواند به رگهای مغز، قلب، کلیه و چشم آسیب وارد کند.