-
توصیههای بهداشتی برای مقابله با آبله میمونی
معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: رعایت توصیههای بهداشتی مهمترین راه برای مقابله با آبله میمونی است.
-
هشدار درباره شیوع لانگ کووید در کشور
لانگ کووید ممکن است فرد را تا هفتهها و ماهها دچار اختلالات گوارشی کند یا بی حالی و بی حسی، تبهای خفیف، بی اشتهایی، کاهش حس بویایی و چشایی و... برایش ایجاد کند.
-
هشدار جدی درباره سفر به ۸ استان کشور
ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر اعلام کرد، با توجه به بارندگی و سیل در برخی از استانهای کشور مسافران قبل از سفر نسبت به امکان سفر اطمینان و تمهیدات لازم را داشته باشند.
-
هشدارهای مهم درباره سویههای جدید کرونا
دکتر محسن زهرایی، رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت گفت: سویههای جدید BA.۴ و BA.۵ واکسنگریز هستند، به این معنا که حتی اگر در ۳ ماه گذشته مبتلا به کرونا شده یا واکسن زده باشید، باز هم امکان ابتلا وجود دارد.
-
مردم استفاده از ماسک را فراموش نکنند
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: توصیه ما این است که مردم حتما از ماسک استفاده و نوبت یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند.
-
دوز چهارم واکسن کرونا برای این افراد توصیه می شود
ناجی درباره احتمال نیاز به تزریق دز چهارم واکسن کرونا، بیان کرد: ممکن است حتی از تزریق دز چهارم هم عبور کنیم و دزهای بعدی هم لازم باشد؛ همه اینها وابسته به این است که کرونا در دنیا چه عملکردی از خود نشان دهد.
-
نحوه جلوگیری از ابتلاء بیماری وبا در فصل گرما+اینفوگرافیک
در صورت رعایت نکات بهداشتی خطر ابتلاء به این بیماری برای افرادی که به مناطق آلوده سفر میکنند، بسیار پایین است. رعایت نکات بهداشتی زیر برای همهٔ افرادی که به مناطق آلوده سفر و یا در این مناطق زندگی میکنند، توصیه میشود.
-
توصیههایی برای پیشگیری از بیماریهای مرتبط با گرما
هوای بسیار گرم میتواند شما را بیمار کند، اما اگر چند گام ساده را دنبال کنید، مرگ و یا بیماریها ناشی از گرما قابل پیشگیری هستند.
-
ارائه برخی خدمات منوط به تزریق واکسن است
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: تزریق واکسن اجباری نیست، اما ارائه برخی خدمات منوط به تزریق واکسن است.
-
آیا باید نگران آبله میمونی باشیم؟
یک پزشک با بیان اینکه آبله میمونی شبیه آبلهای است که سالها پیش در جهان شیوع داشت و واکسن آن نخستین واکسنی بود که در دنیا ساخته شد، گفت: در مقایسه با ویروس کرونا از آبله میمونی اطلاعات خیلی بیشتری داریم، راه انتقال آن به راحتی کرونا نیست و واکسن آن ۸۵ درصد اثربخش است.
-
ماسکها را دیگر برداریم؟
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا ضمن تاکید بر اینکه کرونا در ایران به روند کنترلکننده رسیده است، گفت: با اینکه خیلی به شرایطمان خوشبین و امیدوارم، ولی حداقل نیاز است دو هفته این حالت آرامش طی شود تا نفس راحتی بکشیم. به همین دلیل هنوز زود است که رعایت پروتکلها را کاهش دهیم.
-
نکاتی که در هنگام وقوع ریزگردها باید رعایت کنیم
در زمان آلودگی هوا و گرد و خاک جهت حفظ سلامتی خود باید نکات زیر را انجام دهید:
-
ﻣﺮاﻗﺐ اﻓﺮاد ﭘﺰﺷﮏ ﻧﻤﺎ در ﻓﻀﺎی ﻣﺠﺎزی ﺑﺎﺷﯿﺪ
ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻧﻈﺎرت، ارزﺷﯿﺎﺑﯽ و اﻋﺘﺒﺎر ﺑﺨﺸﯽ ﺳﺎزﻣﺎن ﻧﻈﺎم ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺑﺎ اﺷﺎره ﺑﻪ ﮔﺴﺘﺮش ﺗﺒﻠﯿﻐﺎت اﻓﺮاد ﺳﻮدﺟﻮ و ﭘﺰﺷﮏ ﻧﻤﺎ در ﻓﻀﺎی ﻣﺠﺎزی ﮔﻔﺖ: در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ دﻏﺪﻏﻪ ﻧﻈﺎرﺗﯽ ﻣﺎ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎت افراد غیرﭘﺰﺷﮑ و مراکز فاقد صلاحیت در ﻓﻀﺎی ﻣﺠﺎزی است.
-
هشدار به بهبودیافتگان کووید-۱۹
عضو کمیته علمی کرونا از نتایج یک مطالعه در دنیا مبنی بر خطر بروز یک بیماری جدی پس از ابتلا به کرونا و به ویژه فرمهای شدید کرونا آن خبر داد و گفت: به افراد توصیه میشود قند خون خود را بررسی و شیوه زندگی خود را اصلاح کنند.
-
اعلام شرط تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا
مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: افراد بالای ۱۸ سال دارای سابقه ضعف سیستم ایمنی میتوانند یکی از واکسنهای نوترکیب را به فاصله حداقل ۴ ماه پس از مرحله سوم به عنوان نوبت چهارم دریافت کنند.
-
توصیه های بهداشتی در روز های آلودگی هوا
با زیاد شدن آلودگی هوا نمی توان برای همیشه در خانه زندگی کرد. به همین منظور برای جلوگیری از بیماری در این هوای آلوده بهتر است چند نکته بهداشتی را رعایت نمایید.
-
مراکز اهدای خون تهران در ماه رمضان
برنامه مراکز اهدای خون استان تهران در ماه مبارک رمضان از تاریخ چهاردهم فروردین مصادف با اولین روز ماه رمضان تا عید سعید فطر اعلام شد.
-
کتابخوانی در ماه مبارک رمضان
در ماه مبارک رمضان انسان برای خودسازی میتواند به منابع مختلفی رجوع کند، یکی از این منابع در کنار سایر منابع، کتابهایی است که دربارۀ خودسازی و لوازم آن نوشته شده است.
-
روزه داری صحیح به پاکسازی بدن کمک می کند
معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با تاکید بر رعایت توصیههای طب ایرانی در گرفتن روزه، روزه داری صحیح را سبب پاکسازی بدن از مواد زائد و ارتقاء سلامت دانست.
-
ملاحظات روزهداری برای سالمندان
ملاحظات روزه داری سالمندان، دکتر احمد دلبری (متخصص طب سالمندی)
-
چه ورزشهایی برای ماه رمضان بهترند؟
روزهداری بسیاری از ما با بیتحرکی همراه است. افطار هم آنقدر دیر هست که بعد از خوردن و نوشیدن، رمقی برای ورزش نداشته باشیم. پس این بدان معناست که باید یک ماه از سال را بیتحرک بگذرانیم؟ یا میتوانیم ورزش کنیم و جوری بخوریم که به بدنمان کمک کنیم؟
-
توصیههای سلامتی در فصل بهار
فصل بهار برای همه سنین، به ویژه برای سالمندان و صاحبان مزاج سرد و خشک، مناسبترین فصل زندگی محسوب میشود.
-
هر آنچه درباره سفرهای نوروزی باید بدانید
با شروع تعطیلات نوروزی و البته شروع مسافرتها، دانستن و رعایت نکات سفرهای نوروزی بسیار ضرورت مییابد.
-
توصیه های دارویی در سفرهای نوروزی
کارشناس مدیریت دارویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: شهروندان و کلیه مسافران ایام نوروزی 1401 می بایست توصیه های دارویی و عوامل پیشگیری از مسمومیت ها را مدنظر قرار دهند.
-
زیرسایه اومیکرون چگونه خرید عید کنیم؟
افراد کیسه خرید همراه داشته و وسایل را داخل آن بیندازند و قبل از بردن وسایل داخل منزل نکات مربوط به ضدعفونی و پاکسازی آن را انجام دهند.
-
عموم مردم نیازی به تزریق دوز چهارم واکسن کرونا ندارند
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه درباره ضرورت تزریق دوز چهارم واکسن های کرونا، گفت: استفاده از نوبت چهارم واکسن علیه کرونا برای تقویت مجدد و ایجاد محافظت برای عموم مردم ضرورتی ندارد.
-
درخواست اهدای خون از تهرانیها
مدیرکل انتقال خون استان تهران با اشاره به کاهش آمار اهدای خون در پایتخت، از مردم خواست برای تامین خون مورد نیاز بیماران به مراکز اهدای خون مراجعه کنند.
-
مهمانی ها را کم کنید
تزریق سه دُز واکسن ۸۵ درصد مانع شدت ابتلا به کرونا میشود.
-
فاصله اجتماعی، در صورت داشتن ماسک چقدر است؟
برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، لازم است همه مردم در جامعه بویژه در فضاهای سرپوشیده مثل اتوبوس، مترو، فروشگاهها و همچنین مکانهایی که افرادی غیر از اعضای خانواده حضور دارند، ماسک بزنند.
-
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله صافی گلپایگانی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی رحلت آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی را تسلیت گفتند.