کد خبر: 8501
سرویس: سلامت
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۴
گوارش

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شیوع بیماری های گوارشی، از جمله اسهال در فصول گرم، بر لزوم رعایت بهداشت فردی و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات تأکید کرد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر ایلاد علوی فوق تخصص بیماری های عفونی در خصوص شیوع بیماری‌های گوارشی در فصل گرما گفت: به طور کلی در فصل سرما بیماری های تنفسی و در فصل گرما بیماری های گوارشی شایع تر است و ابتلای افراد به این بیماری‌ها در فصول خاص، امری طبیعی است. در روزهای اخیر نیز آماری که بیانگر بروز همه گیری بیماری های گوارشی باشد، مشاهده نشده است.

وی در ادامه علت شیوع اختلالات گوارشی نظیر اسهال در تابستان را تماس و مصرف آب آلوده، سبزیجات و میوه‌های آلوده خواند و ادامه داد: توجه به بهداشت فردی، ضدعفونی کردن مواد غذایی، سبزیجات و میوه ها و شستن مستمر دست ها، نکاتی است که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های گوارشی همواره باید مدنظر قرار داد.

عضو هیأت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: در صورت بروز اسهال در افرادی که بیماری زمینه‌ای و ضعف در سیستم ایمنی ندارند و در طیف سنی نوزادی و سالمندی نیستند درمان خانگی کفایت می کند.

دکتر علوی گفت: ابتلا به اسهال حاد آبکی که بیش از سه روز طول کشد، با تب همراه باشد، حجم بالای آن منجر به کم آبی و بی آبی بدن شود، خونی باشد و به کاهش سطح هوشیاری و اُفت فشار منجر شود، نیاز به مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی دارد.

وی با اشاره به اینکه نوع اختلال گوارشی شایع در فصول گرم، ویروسی نیست، تصریح کرد: اسهال‌های ویروسی در اواخر تابستان، پاییز و اوایل زمستان شیوع بیشتری دارد، زیرا راه انتقال آن تنفس است، اما بیماری گوارشی در فصول گرم به دنبال مصرف آب و مواد غذایی آلوده بروز می‌کند.

برای ما بنویسید

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =