کد خبر: 7760
سرویس: سلامت
تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۸
زنجبیل

زنجبیل دارای سابقه بسیار طولانی در استفاده در اشکال مختلف طب سنتی است. از این ماده برای کمک به هضم، کاهش تهوع و کمک به مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی استفاده شده است.

زنجبیل دارای شناسنامه‌ی تغذیه‌ای بسیار عالی، حاوی پروتئین، کلسیم، آهن، اسید فولیک، کربوهیدرات، قند، فیبرهای محلول و نامحلول، سدیم، ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب، و آمینو اسیدها است؛ که همه‌ی این‌ها زنجبیل را به عنوان منبعی برای عناصر غذایی ارزشمند تبدیل کرده‌اند.

زنجبیل یک ادویه محبوب است. ماده ای با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قدرتمند است.
 
زنجبیل می تواند بسیاری از انواع حالت تهوع، به خصوص بیماری صبحگاهی را درمان کند. زنجبیل همچنین تهوع و استفراغ بعد از عمل و در بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی قرار دارند تسکین دهد. اما ممکن است در هنگام تهوع مربوط به بارداری، مانند بیماری صبحگاهی، موثرترین باشد.

 زنجبیل ممکن است درد و درد عضلانی را کاهش دهد

نشان داده شده است زنجبیل در برابر درد عضلانی ناشی از ورزش موثر است.در یک مطالعه، مصرف ۲گرم زنجبیل در روز، به مدت ۱۱روز، درد عضلانی را در افرادی که تمرینات آرنج را انجام می دهند، به میزان قابل توجهی کاهش داده است. زنجبیل تأثیر فوری ندارد، اما ممکن است در کاهش پیشرفت روزانه درد عضلات مؤثر باشد.  

اثرات ضد التهابی زنجبیل می تواند به آرتروز کمک کند:

استئوآرتریت یک مشکل سلامتی شایع است.  این شامل تخریب مفاصل در بدن است و منجر به علائمی مانند درد مفاصل و سفتی می شود.  در یک مطالعه از ۲۴۷فرد مبتلا به آرتروز زانو، افرادی که عصاره زنجبیل مصرف کرده بودند، درد کمتری داشتند و به داروهای کمتری نیاز داشتند.

یک مطالعه دیگر نشان داد که ترکیبی از روغن زنجبیل، دارچین و روغن کنجد، می تواند باعث کاهش درد و سفتی در بیماران استئوآرتریت هنگام استفاده موضعی شود.

 قلب‌تان را قوی می‌کند

طبق دستورات طب چینی، نوشیدنی تخمیری زنجبیل در تقویت قلب بسیار موثر است.با نوشیدن مرتب نوشیدنی زنجبیل، سطوح کلسترول پایین می‌آیند، و هم‌چنین از ایجاد لخته‌های خونی در داخل بدن پیشگیری می‌شود. این اثر نقش مهمی در پیشگیری از ایجاد شرایطی نظیر سکته‌ی مغزی ایفا می‌کند.

جهت محافظت از قلب، مصرف این نوشیدنی تخمیری بسیار خوشمزه را در رژیم غذایی روزانه‌تان بگنجانید.

زنجبیل  قند خون را به طرز چشمگیری کاهش دهد و فاکتورهای خطرساز بیماریهای قلبی را بهبود بخشد:

زنجبیل  خواص ضد دیابتی قدرتمندی داشته باشد. در یک مطالعه از ۴۱شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع۲، ۲گرم پودر زنجبیل در روز ۱۲٪ قند ناشتا را کاهش داد. همچنین HbA۱c را به طور چشمگیری بهبود بخشید (نشانگر میزان قند خون در دراز مدت) و منجر به کاهش ۱۰درصدی در طی یک دوره ۱۲ هفته می شود. همچنین یک کاهش ۲۸٪ در نسبت ApoB / ApoA-I و کاهش ۲۳٪ در نشانگرهای لیپوپروتئین اکسیده شده وجود دارد. این هر دو عامل اصلی خطر برای بیماری های قلبی هستند.

 زنجبیل می تواند به درمان سوء هاضمه مزمن کمک کند:

سوء هاضمه مزمن با درد مکرر و ناراحتی در قسمت بالای معده مشخص می شود. اعتقاد بر این است که تاخیر در تخلیه معده عامل اصلی سوءهاضمه است. زنجبیل در تخلیه معده در افراد مبتلا به بیماری سوء هاضمه سرعت می بخشد. بعد از خوردن سوپ، زنجبیل مدت زمان خالی شدن معده را از ۱۶تا۱۲ دقیقه کاهش داد.در مطالعه ۲۴فرد سالم، ۱.۲گرم پودر زنجبیل قبل از غذا ۵۰٪ تخلیه معده را تسریع کرد.
 
 زنجبیل سطح کلسترول را کاهش می دهد:

مقادیر بالای لیپوپروتئین های LDL (کلسترول "بد") با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است.  غذاهایی که می خورید می توانند تأثیر زیادی در سطح LDL داشته باشند. در یک مطالعه ۴۵روزه از ۸۵فرد مبتلا به کلسترول بالا، ۳گرم پودر زنجبیل باعث کاهش قابل توجهی در اکثر نشانگرهای کلسترول شد. هم در حیوانات و هم در انسان شواهدی وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل می تواند به کاهش میزان قابل توجهی در کلسترول LDL و سطح تری گلیسیرید خون منجر شود.

 زنجبیل ماده ای دارد که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند:

برخی شواهد، هرچند محدود، وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل در برابر سرطان لوزالمعده، سرطان سینه و تخمدان موثر است.

زنجبیل ممکن است عملکرد مغز را بهبود ببخشد و در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند:

برخی مطالعات در مورد حیوانات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فعال زیستی موجود در زنجبیل می توانند پاسخهای التهابی را که در مغز رخ می دهد مهار کند.همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل می تواند عملکرد مغز را به طور مستقیم تقویت کند.  

 مواد مغذی موجود در زنجبیل می تواند به مبارزه با عفونت ها کمک کند:

ماده فعال زیستی موجود در زنجبیل تازه، می تواند به کاهش خطر عفونت ها کمک کند. در واقع، عصاره زنجبیل می تواند رشد بسیاری از انواع مختلف باکتری را مهار کند. زنجبیل در برابر باکتریهای دهانی که باعث بیماریهای التهابی در لثه ها می شوند مانند ورم لثه و پریودنتیت بسیار مؤثر است.

زنجبیل تازه همچنین ممکن است در برابر ویروس RSV، یکی از دلایل عمده عفونت های تنفسی موثر باشد.

 از بین بردن سنگ‌های کلیه 

افراد مبتلا به مشکلات کلیوی می‌توانند به مقدار قابل توجهی از فواید مصرف مرتب نوشیدنی تخمیری زنجبیل بهره ببرند.مصرف زنجبیل یکی از درمان‌های شناخته شده برای از بین بردن سنگ‌های کلیه به شمار می‌رود. جهت اجتناب از انجام عمل جراحی برای درمان این مشکل، به طور مرتب نوشیدنی زنجبیل بنوشید تا سنگ‌های کلیه‌تان به طور طبیعی از بین بروند.

زنجبیل به تسکین سوختگی‌ها کمک می‌کند.

 مهار و پیشگیری از بروز قارچ.

به درمان سندروم روده‌ی تحریک‌پذیر (IBS) کمک می‌کند.

 رشد بیشتر موها.

برای ما بنویسید

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =