کد خبر: 7474
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۸
کتاب " آشپزی، لذت، سلامتی" منتشر شد

«فرزانه نازاری» بانوی پاوه‌ای اولین کتاب خود را با عنوان " آشپزی، لذت، سلامتی" تالیف و روانه بازار نشر کرد. این کتاب در ۲۳۵ صفحه و توسط انتشارات «زاز» شهرستان پاوه منتشر شده است.

" آشپزی لذت زندگی" در ۱۳ فصل تدوین شده که فصل ۱۲ آن به خواص و مضرات برخی مواد خوراکی و در فصل ۱۳ نیز رژیم های غذایی بیان شده است. از تفاوت های قابل ملاحظه این کتاب در مقایسه با سایر کتاب های بخش آشپزی این است که خواص مواد و کالری موادی که روزانه مصرف می شود بیان شده است.

در این کتاب طرز پخت ۱۸۵ نوع غذای ایرانی و غذاهای محلی منطقه اورامانات مانند خورشت ها، پلوها، سوپ ها، کباب ها و سالادها،  عنوان شده و نویسنده کوشیده است با بیانی ساده و روان، تجربه چندین ساله خود را در اختیار مخاطبان قرار دهد.

طراحی کتاب را نیز «سنا ابراهیمی» انجام داده است.

شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.

منبع: ایرنا

برای ما بنویسید

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =