کد خبر: 6793
سرویس: سلامت
تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
سیب

محققان در تازه‌ترین بررسی خود دریافتند، مواد شیمیایی موجود در سیب می‌تواند عملکرد مغز را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

به نقل از دیلی‌میل، محققان «مرکز آلمان برای بیماری‌های تحلیل برنده عصبی» (DZNE) در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند، مصرف یک سیب در روز می‌توانند افراد را از مراجعه به پزشکان بی‌نیاز کند چرا که مواد شیمیایی موجود در این میوه می‌تواند عملکرد مغز را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

پژوهشگران در تحقیقات خود دریافتند، مواد شیمیایی موجود در این میوه می‌تواند عملکرد مغز را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد. غلظت زیاد ترکیبات موجود در سیب و گیاهان دیگر که به عنوان «مواد شیمیایی گیاهی» شناخته می‌شوند، در فرآیندی به نام «عصب‌زایی یا نوروژنز» باعث ایجاد سلول‌های عصبی می‌شوند. نورون‌ها سلول‌های بسیار تحریک پذیری هستند و اطلاعات را از طریق سیگنال‌های الکتریکی به دیگر قسمت‌های بدن منتقل کرده و توانایی یادگیری و حافظه ما را نیز تقویت می‌کنند.

در آزمایشات آزمایشگاهی، دو ترکیب کوئرستین موجود در پوست سیب و دی هیدروکسی بیزوئیک اسید(DHBA) در مغز سیب سبب ایجاد سلول‌های عصبی در مغز موش‌ها شد.

دانشمندان می‌گویند، ترکیبات طبیعی موجود در سیب می‌تواند خطر ابتلا به آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل را کاهش دهد علاوه بر این تحقیقات نشان داد آب‌سیب به اندازه مصرف خود این میوه در تقویت مغز موثر نیست.

نتایج این بررسی در مجله «Stem Cell Report» منتشر شده است.

منبع: فارس

برای ما بنویسید

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =