-
سوم خرداد، روز مقاومت، ایثار و پیروزی
شهر خرمشهر پس از ۵۷۵ روز اشغال توسط نیروهای ارتش عراق، در روز سوم خرداد سال ۱۳۶۱ بوسیله نیروهای مسلح ایران آزادسازی شد.
-
چرا نوشتن اهداف روی کاغذ اینقدر مهمه؟
نوشتن اهداف روی کاغذ باعث می شود شما بهتر تمرکز کنید و با انگیزه بیشتر برای رسیدن به اهداف خود قدم بردارید.
-
ساده ترین کارها برای داشتن زندگی بهتر
رای داشتن زندگی بهتر هیچوقت دیر نیست شما می توانید از همین حالا با ترک عادات بد و رعایت برخی نکات در زندگی روزانه، زندگی بهتری در آینده داشته باشید.
-
پای خاطره سالمندان بنشینیم
میخواهید یک راز به شما بگویم، رازی که به شما یاد دهد چطور مادر و پدر و مادربزرگ و پدربزرگ سالمند خود را چند سال بیشتر با سلامت و شادابی در کنار خود داشته باشید؟
-
چه کسانی نباید در فصل بهار حجامت کنند؟
بهار یکی از بهترین فصلها برای انجام حجامت است که از فوائد آن میتوان به کاهش سکتههای قلبی اشاره کرد، اما افرادی هم هستند که حجامت در این فصل برایشان مضر است.
-
سلامت روان با یک هفته دوری از فضای مجازی
استفاده بیش از حد از شبکههای اجتماعی میتواند به سلامت روان افراد آسیب بزند و پژوهشها نشان میدهد دور بودن موقت از آن نیز میتواند موجب کاهش علائم افسردگی و اضطراب شود.
-
بازدید از موزهها رایگان شد
سرپرست اداره کل موزههای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اعلام کرد: به مناسبت روز جهانی موزه، بازدید مجموعههای فرهنگی و تاریخی و موزههای تحت مدیریت این وزارتخانه روز چهارشنبه رایگان است.
-
روزی که داشتن نام خانوادگی اجباری شد
موزه ثبت احوال ساختمان مهجوری دارد؛ جایی که اگر از قبل آن را نشناسید احتمالا اتفاقی هم چشم و گذرتان به آنجا نمیافتد؛ بنای آن داخل محوطه سازمان ثبت احوال در نزدیکی میدان حسنآباد قرار گرفته است. در این موزه علاوه بر حظ بردن از معماری استخوان دار ساختمان، با سیر تکامل اوراق هویتی در ایران آشنا میشوید.
-
راز سندزدن ۲۵ اردیبهشت به نام فردوسی
نامگذاری ۲۵ اردیبهشتماه به نام حکیم توس هم ماجرایی دارد که داستانش از شیراز شروع میشود.
-
فواید خواندن کتاب برای ارتقای سلامت
زیاد شنیده ایم که مطالعه بر توانایی های ذهنی، روحیات و احساسات تاثیرات شگفت انگیزی دارد. اینطور ثابت شده که مطالعه فعالیتی است که اثرات مفیدی روی جنبه های مختلف سلامت دارد.
-
با بزرگترها، شیرنتر است
استحکام عواطف خانواده در دست بزرگ والدها گذراندن اوقات فراغت اعضای خانواده با یکدیگر مخصوصاً پدربزرگها و مادربزرگها با نوههایشان، روابط خانوادگی را بهبود بخشیده و سبب استحکام پیوندهای نسلی میشود. در یک تحقیق، دانشمندان دریافتند بودن اعضای خانواده در کنار یکدیگر و گذراندن اوقات فراغت و سپری کردن لحظاتی خوش در کنار پدربزرگ و مادربزرگ سبب نزدیکی اعضای خانواده و تضمین استحکام روابط میشود.
-
دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس
در تقویم کشورمان دهم اردیبهشت به عنوان روز ملی خلیج فارس نامگذاری شده است.
-
معرفی چند رمان زیبا برای مطالعه
شاید بسیاری از ما دوست داشته باشیم که کتاب خوان باشیم؛ اما چون کتابهایی که خواندهایم ما را جذب نکردهاند علاقه چندانی به کتاب خواندن پیدا نکردهایم و همواره جای خالی آن را در زندگی احساس میکنیم.
-
۸ مکانی که نباید موبایل خود را به شارژر بزنید
وقتی موبایل شارژ ندارد به این فکر میکنیم که باید هر طور که شده یک پیریز برق پیدا کنیم، بدون اینکه فکر کنیم نباید موبایل خود را در «هر جا» به شارژ بزنیم.
-
قواعد نانوشته شبکههای ارتباطی مجازی
آیا قواعد نا نوشته شبکههای اجتماعی را میدانید؟ کارشناسان با توجه به تجربیاتی که در این سالها از رصد و استفاده شبکههای اجتماعی به دست آوردند شما را با قواعد نا نوشته شبکههای ارتباطی مجازی آشنا میکنند.
-
معیارهای شناسایی سمی یا سالم بودن رابطه
اگر از بیرون به رابطه فردی با دیگری نگاه کنیم فوری در مییابیم که آن رابطه سمی است، یعنی به فرد و زندگی اطرافیان آسیب میرساند یا سالم است و موجب پیشرفت هر دو شخص میشود؛ اما در زندگی خودمان شاید نتوانیم نگاه سوم شخص را در درک مسائل داشته باشیم.
-
سواد رسانه ای
چه کنیم تا نظر بهجای خبر منتشر نشود؟
اشتراکگذاری مطالب بدون خواندن آن، باعث سرازیر شدن موج شدید شایعات و جایگزین شدن نظر بهجای خبر در جامعه میشود.
-
و هرروز صبح راه خانه دورتر و دورتر میشود
داستان این کتاب کمحجم درباره پدربزرگی است که در آستانه ابتلا به آلزایمر قرار گرفته و کمکم دارد خاطراتش را فراموش میکند. تنها حلقه ارتباطی این پدربزرگ با دنیای واقعی خاطراتی است که با نوهاش دارد. رابطه بین این نوه و پدربزرگ بسیار عمیق و دوستداشتنی است.
-
تکنولوژی! دوست یا دشمن سلامتی؟
امروزه نفوذ و قدرت تکنولوژی در زندگی روزمره واقعیتی انکار ناپذیر می باشد. تکنولوژی توانسته است در همه ی ابعاد زندگی انسان نقش و تاثیر خود را ثابت و تا حدودی زندگی ها را به خود وابسته کند. هر فرد روزانه با ده ها دستگاه و یا امکانات الکترونیک سر و کار دارد و این گستردگی روز به روز در حال افزایش می باشد. این ارتباط دائمی انسان و تکنولوژی و پیشرفت پر سرعت آن این سوال را به وجود می آورد که آیا ورود تکنولوژی به زندگی ما یک نعمت است و یا یک تهدید برای سلامتی.
-
تاثیر سبک آشپزی به حفظ محیط زیست
بیشتر ما میدانیم که عدم استفاده از ظروف یکبارمصرف و پلاستیکهای اضافی در آشپزخانه میتواند راهی برای حفظ محیط زیست برای آیندگان باشد. اما شاید تعداد کمتری از ما به این نکته توجه کرده باشیم که سبک آشپزی هم میتواند تاثیر مستقیمی بر حفظ یا تخریب محیط زیست داشته باشد.
-
معرفی کتاب "اثر مرکب"
سرنوشت چیزیست که خودتان آن را میسازید. اگر میخواهید جادهی موفقیت را برای خود هموار کنید، کتاب اثر مرکب به قلم دارن هاردی راهگشای شما در این مسیر پر پیچ و خم است. کتابی که در حال حاضر در گروه پرفروشترین آثار نیویورکتایمز و آمازون قرار دارد.
-
رابطه خودشکوفایی با موفقیت
شاید خیلی از ما مجبور باشیم کارهایی را که دوست نداریم انجام دهیم و این مورد یکی از عوامل بازدارنده موضوع خودشکوفایی به شمار میرود. تحقیقات روانشناسی هرچند سال یکبار نظریات خود را کامل میکند و این به معنی افزایش شناخت ویژگیهایی است که انسانها میتوانند از خود داشته باشند.
-
بهترین بازیهای فکری برای افراد سالدیده
مطالعات نشان میدهد که بازی فکری مناسب سالمندان مانند بازی های کارتی، جورچین و بازیهای رومیزی محرکهای ذهنی خوبی هستند و به ارتقا سلامت مغز کمک میکنند. این امر خصوصاً در بزرگسالان مسن بیشتر صدق میکند و معمولاً از آنها بهعنوان بازیهای فکری برای جلوگیری از آلزایمر نام برده میشود. بازیها همچنین سیستم ایمنی بدن را تحریک میکنند و همچنین تقویت حافظه را به دنبال دارند.
-
تاثیر رسانه های اجتماعی در زندگی سالمندان
رسانه های اجتماعی بعضی اوقات می توانند تبدیل به یک عادت بد شوند. اما جالب است بدانید همین رسانههای اجتماعی میتواند برای سالمند به عنوان یک ناجی محسوب شود.
-
با داروهای تاریخ مصرف گذشته چه کنیم؟
داروها تاریخ انقضا دارند، بنابراین لازم است بدانیم تا چه زمان میتوان آنها را مصرف کرد. پس از اتمام تاریخ انقضا، داروها ممکن است دیگر ایمن یا به همان اندازه مؤثر نباشند.
-
اثرات مثبت طبیعت بر سلامت روانی
تنها یک پیاده روی در جنگل یا قدم زدن در کنار ساحل در یک صبح آفتابی می تواند درونی ترین احساسات شادی و آرامش را بیدار کند، و روانشناسی محیطی راه زیادی را برای اثبات این واقعیت طی کرده است.
-
چند راهکار برای درمان نتگردی بیهوده
دنیای مجازی روی زندگی روزمره خیلی از ما خیمه زده است .بر اساس پیمایش های موجود بعد از پاندمی کرونا اعتیاد به نت گردی بیهوده در میان افراد بیش از پیش شده است. اتلاف وقت در فضای نت از آن اختلال هایی است که چندان جدی گرفته نمیشود، اما دکتر سیما فردوسی میگوید نتگردی بیهوده و طولانی مدت نوعی اعتیاد است و با راهکارهایی میشود آن را درمان کرد.
-
چگونه با روزهداری اراده خود را قوی کنیم
حجتالاسلام قرائتی با اشاره به لزوم قدردانستن نعمتهای خدا به تشریح تقویت اراده به وسیله روزهداری پرداخت.
-
قوانین ساده آرامش
اگر کسی با شما رفتار بدی دارد برایش طلب خیر کنید؛ خوش رفتاری و سپاس نعمت؛ موجب دوام نعمت است.
-
تاثیرات اجتماعی ماه رمضان
ماه رمضان علاوه بر ره آورهای فردی، نتایج اجتماعی گسترده ای هم در میان مردم دارد، نتایجی که باعث می شود شهر در روزها و شبهای ماه مبارک رمضان رنگ و بوی تازه ای به خود بگیرد.