کد خبر: 5542
سرویس: سلامت
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۲
چای

دریافت بیش از حد کافئین باعث بروز آثار ناخوشایند متعددی در بدن مانند: عصبانیت، آشفتگی، اضطراب، بی خوابی، تحریک دستگاه گوارش می شود.

کافئین در بسیاری از داروها از جمله برخی آنتی بیوتیک ها وجود دارد. بنابراین توصیه متخصصان بر این است که اگر دچار مشکلات قلبی، پرفشاری خون، بی خوابی، مشکلات اضطرابی، مشکلات گوارشی، کلیوی و یا دیابت هستید، مصرف محصولات حاوی کافئین را کم کنید.

شکلات تیره : شکلات تیره اگرچه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی بالایی که دارد برای بدن مفید است، اما می تواند مقادیر قابل توجهی کافئین هم داشته باشد. کافئین، اسید معده را افزایش می‌ دهد، مصرف بیش از حد مواد غذایی حاوی کافئین زیاد، ممکن است باعث وخامت زخم‌ معده در افراد مبتلا به این بیماری شود. همچنین بیماران مبتلا به رفلاکس معده باید مصرف مواد غذایی حاوی کافئین زیاد را محدود کنند. به افراد مضطرب نیز توصیه می ‌شود مصرف این شکلات ‌ها را کاهش دهند.

مسکن های بدون نسخه : زمانی که برای کاهش درد سراغ داروهای مسکن رفتید، بدانید که آنها حاوی مقادیر قابل توجهی کافئین هستند. به طوری که اگرچه مصرف گاه به گاه آنها در کاهش درد موثر است اما وابسته شدن به این داروها سردرد و دیگر دردها را وخیم تر می کند. مسکن های بدون نسخه از قبیل استامینوفن حاوی ۱۳۰ میلی گرم کافئین هستند.

آب ویتامینه : آب ویتامینه، آبی است که با مواد مغذی مانند ویتامین ها و الکترولیت ها غنی شده باشد. بعضی انواع آب ویتامینه، دارای افزودنی های طعم دار، کافئین و مواد شیرین کننده هستند. در نتیجه حتما پیش از مصرف این آب ها، برچسب روی شیشه آنها را بخوانید تا ببینید چه موادی داخل آن وجود داشته و قرار است با خوردن آن چقدر کالری وارد بدن شما شود.

چای سرد : این نوع چای در هر بطری حاوی ۳۰ میلی گرم کافئین است. تمام انواع چای حاوی کافئین هستند. کافئین موجود در چای می ‌تواند بسیار سریع انتشار یابد، اما به راحتی می ‌توان کافئین چای را از بین برد. چای را به مدت ۳۰ ثانیه در کمی آب داغ دم کنید، سپس دم کرده اولیه را دور بریزید. دوباره همان چای را دم کنید، به این ترتیب چای شما حاوی میزان بسیار کمی کافئین خواهد بود.

منبع :activebeat

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =