-
عوامل خطر بروز سرطان معده
دانشیار رادیوانکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سرطان معده را شایعترین و کشنده ترین سرطان در مردان ایرانی برشمرد و گفت: سال گذشته ۸۸۰۰ مورد جدید ابتلا به سرطان معده در کشور شناسایی شد.
-
خوراکیهای مفید و مضر برای ریه
به گزارش WebMd، ریههای شما ممکن است بنا به هر دلیلی از جمله بیماریهای عفونی و یا آلودگی هوا، ملتهب شوند. این التهاب خطر ابتلا به آمفیزم، آسم و برونشیت را افزایش میدهد. انتخابهای غذایی درست میتواند منجر به کاهش التهاب اندامهای حیاتی از جمله ریهها شود.
-
زردچوبه معجزه ای برای درد مفاصل
استفاده از زردچوبه، در انواع غذاها و نوشیدنیها؛ از لاته سویا گرفته تا کیکهای گیاهی، تبدیل به مد روز شده است. اما بالاخره باید چیزی در این ادویه طلایی وجود داشته باشد که آنقدر شیفته دارد.
-
رابطه کمبود ویتامین ها و وزوز گوش
وب سایت "اکسپرس" انگلیس با استناد به مطالعهای آمریکایی در مورد وزوز گوش اظهار کرد: این پدیده در میان بسیاری از افراد که از کمبود ویتامین B۱۲ در بدن رنج میبرند، بسیار شایع است.
-
میزان مصرف مجاز قند و شکر در طول روز
امروزه بخش قابل توجهی از مردم جهان در مصرف قندها زیادهروی میکنند، درحالی که چنین کاری خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. متخصصان بارها تاکید کردهاند که مشکل اصلی در حال حاضر به قندهای افزوده برمیگردد که مقادیر زیاد و زیانباری از آنها در انواع نوشیدنیهای شیرین گازدار، کیکها، کلوچهها، انواع سسها و... یافت میشود.
-
بیماریهایی که باعث کوررنگی میشود
افرادی که به بیماری کوررنگی دچار هستند نمی توانند رنگ های قرمز، سبز یا آبی را به درستی تشخیص دهند. در شبکیه چشم انسان سه گیرنده نوری وجود دارد که در برابر رنگ هایی حساس هستند که واکنش شیمیایی آن ها و سپس سیگنال الکتریکی را به عنوان رنگ شناسایی می کنند.
-
۶ دلیل بیدار شدن نیمه شب از خواب
بیدار شدن های نیمه شب و عدم خوابیدن ناراحتی بسیار جدی است که طی مدت طولانی اگر تکرار شود، منجر به اختلالات خواب می گردد و از این رو اهمیت دادن به آن و برطرف کردنش به شیوه های مناسب بسیار مهم است.
-
ویتامینهای مفید برای ریه
دریافت ویتامین کافی از طریق رژیم غذایی یکی از بهترین روشها برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.
-
غذای سالم برای روزهای آلوده
از آلودگی هوا به عنوان یک پدیده خطرناک جهانی و معضلی در کشورهای در حال توسعه یاد می شود. با آلوده بودن هوا، تنفس انسان حاوی مواد زائد و آلوده خواهد شد و ریهها یعنی تنها منابع اکسیژن رسانی به بدن در معرض خطر انواع مواد آلاینده قرار میگیرند.
-
ویتامینهای ضد سرطان
هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.
-
لرزش دستها درمان دارد؟
اگر به تازگی متوجه شدهاید که دستانتان میلرزد احتمالا به دنبال دلیل آن میگردید. اغلب اوقات مشکل خاصی وجود ندارد و با رعایت نکاتی میتوان آن را برطرف کرد. البته گاهی اوقات هم مسئله کمی جدیتر است.
-
تاثیر آلودگی هوا بر سالمندان
آلودگی روزهای اخیر پایتخت به دلیل افزایش آلاینده های مُضر بسیار در پیری زودرس تاثیرگذار است. در این راستا افراد سالمند باید از مرکبات، میوه های زرد رنگ و بادام خام بیشتر استفاده کنند.
-
مواد غذایی مفید برای افراد بالای ۴۵ سال
یک راه حل خوشمزه برای جلوگیری از ابتلا به دیابت، افزایش وزن، درد مفاصل و دیگر بیماری مرتبط با سن وجود دارد. بیماری های مرتبط با سن ناگریز هستند اما با داشتن سبک زندگی سالم به همراه یک رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی، می تواند از ابتلا به این بیماری ها پیشگیری کرده و یا روند آنها را کندتر کند.
-
از خوردن مواد غذایی با هم چه میدانید؟
یکی از سوالاتی که امروزه مراجعان مختلف از متخصصان تغذیه میپرسند، در مورد ترکیب غذایی است. در سالهای اخیر ادعاهایی مطرح شدهاند مبنی بر اینکه ترکیب کردن یا نکردن بعضی از مواد غذایی به هضم غذاها کمک میکند و باعث افزایش وزن یا کاهش وزن میشود.
-
ارتباط آلودگی هوا با پارکینسون و آلزایمر
اثراتی که آلودگی هوا بر عصبهای ما میگذارد منجر به ایجاد اختلالات عصبی از جمله پارکینسون، آلزایمر و دیگر بیماریهای زوال عقل میشود. آلودگی هوا به طور قابل توجهی با افزایش تعداد بیمارهای بستری شده در بیمارستانها ارتباط مستقیم دارد.
-
آلودگی هوا و سلامت چشم
چشم عضوی ظریف و دارای ناحیهای بزرگ و مرطوب در معرض محیط است. بنابراین نسبت به سایر قسمتهای بدن بیشتر در معرض آلودگی هوا است. پاسخ چشم به آلایندههای موجود در هوا از صفر تا تحریک شدید و درد مزمن متغیر است. چشمها با وجود لنزهای تماسی نسبت به چنین اثراتی حساس ترند.
-
خطر ابتلا به بیماری قلبی در مبتلایان به پسوریازیس
نتایج یک مطالعه که به تازگی انجام شد، نشان میدهد که وجود سندرم متابولیک در افراد مبتلا به پسوریازیس، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
-
چند نکته مهم برای حفظ هوشیاری و تمرکز
کدام صحیح است، از مغز استفاده کنید یا اینکه نه استفاده نکنید. به چالش کشیدن مغز، ذهن را فعال نگه میدارد. فعال ماندن ذهن میتواند به حافظه، تخیل و حتی به توانایی برنامه ریزی در کارها کمک کند.
-
جوانه گندم را وارد برنامه غذایی تان کنید!
جوانه گندم، یک مکمل غذایی ۱۰۰ درصد طبیعی است که منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی محسوب می شود. جوانه گندم سرشار از پروتئین (۳۰ درصد) و فیبر (۱۴ درصد) است و منبع ارزشمند ویتامینهای E، B۱، B۶ و B۹ همچنین املاحی نظیر روی، منیزیم و آهن محسوب می شود.
-
گوش ها چه چیزی از سلامتی آشکار می کنند
وقتی در مورد گوش هایمان فکر می کنیم، معمولا بر روی توانایی آن ها برای شنیدن تمرکز می کنیم. اما صرف نظر از کارکرد اصلی، ظاهر آن ها می تواند چیزهای خاصی را در مورد سلامتی آشکار کند. از شکل گوش ها می توان به وجود بیماری های قلبی در فرد پی برد.
-
۵ علامت نامرئی زودهنگام بیماری ام اس
در ایالات متحده، تقریبا ۲۰۰ فرد مبتلا به ام اس در هر هفته تشخیص داده می شود و این در حالی است که هم اکنون بیش از ۲,۵ میلیون نفر در سراسر جهان با این بیماری ناتوان کننده زندگی می کنند.
-
عوامل مهم چاقی شکمی
چربی های شکم خطرناکترین نوع چربی هستند! زیرا خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت و برخی مشکلات جدی را برای سلامتی انسان بالا میبرد. برخی از عادات بد در زندگی انسان باعث داشتن شکمی بزرگ می شود و استمرار این موارد می تواند احتمال افزایش این مشکل را در بدن افراد بالا ببرد.
-
بروز این علائم در بدن را جدی بگیرید
در این گزارش چند نمونه از مشکلاتی که در سلامتی شما ایجاد میشود را بیان میکنیم که نباید این موارد نادیده گرفته شوند و در صورت مشاهده آنها حتما به پزشک مراجعه کنید.
-
راهکارهایی برای جوان ماندن مغز
مغز انسان هم مانند دیگر اعضای بدن نیاز به مراقبت دارد. در دنیای امروزی افراد به شدت در معرض تابش امواج مایکروویو از وسایلی همچون تلفن همراه قرار دارند به همین دلیل نرخ ابتلا به بیماریهایی چون سردرد و میگرن، آلزایمر، سرطان مغز بیش از گذشته شده است.
-
میوه های مناسب برای دیابتی ها
همه فکر می کنند میوه ها به دلیل آنکه بسیار ویتامین دارند و مفید هستند، تمامی افراد می توانند از آنها مصرف کنند در صورتی که بعضی از میوه ها قند بالایی دارند که برای افراد دیابتی مضر محسوب می شوند.
-
آسیبپذیری کرونایی با ضدعفونیکنندهها
یک فوق تخصص آلرژی با اشاره به اینکه ویروس کرونا بیشترین خسارت را به سیستم ریوی وارد می کند، گفت: استفاده بی رویه از مواد ضدعفونیکننده میتواند ریه را ملتهب و زمینه را برای اثرگذاری بیشتر ویروس کرونا فراهم سازد.
-
از کجا بدانیم سنگ لوزه داریم؟
در برخی موارد، سنگ لوزه میتواند نتیجهی فارنژیت حاد باشد. در این موارد، گلو چرکی شده و میتواند همراه با ناراحتیهای گوناگونی مانند تب، مشکل در بلع، گلودرد و ... باشد.
-
علایم و تشخیص سندروم تونل کارپال
مشکل در به حرکت درآوردن طبیعی دست، احساس ضربان و تورم، ضعف در عضلات، لرزش دست و درد بالا رونده در ساعد و شانه، از عوامل این بیماری هستند که در اوایل بیماری فقط هنگام خواب و استراحت ایجاد میشود. در این بیماری حس درد و گزگز از مچ شما شروع و تا نوک انگشتان کشیده می شود و به دلیل تحت فشار قرار گرفتن عصب در مچ اتفاق می افتد.
-
چرا در زمستان هم نباید با لباس گرم بخوابیم؟
لباسی که در خواب به تن داریم می تواند روی خواب، ظاهر و حتی سلامت ما تأثیر بگذارد. اگر شب ها به خاطر لباس خواب تان گرم تان می شود، ممکن است یکی از دلایل اینکه راحت خواب تان نمی برد و صبح ها خسته از خواب بیدار می شوید، همین باشد.
-
سرما فاکتور مهمی در بروز سکته قلبی
زمستان ممکن است با وجود برف زیبا و غذا های داغ و خوشمزه اش سختی هایی را هم به همراه داشته باشد که معمولاً آمار ترسناکی را به جا می گذارد و آن هم افزایش سکته قلبی است.